инверт лого

Пътеводител в планирането на ремонта на банята - от А до Я

Направете планов ремонт на банята като предвидите: Повече място за съхранение; Ролята на стените; Функционални и стилни решения; Комбинация чиния и мивка; Хубаво осветление; Красиви цветове и щампи.
Ремонт на банята: Как да преобразим най-малката стая в дома си?
ремонт на баня

Съдържание

Банята вероятно е едно от най-предизвикателните помещения за преобразяване. Проектирането на баня не е лесна задача. Тя се нуждае от пространство, място за съхранение, а освен това трябва да бъде и функционална. Но ако сте готови да го направите, ето как можете да превърнете най-малката си баня в нещо специално. Към главната страница Ремонт на Баня.

Планирайте предварително и определете визията си

Ако искате да преобразите банята си, трябва да сте наясно какво искате. Вземете си скицник и молив и начертайте визията си. Това ще ви помогне да определите какво искате да постигнете. Ако имате малка баня, можете да се опитате да я направите по-голяма, като добавите някои декоративни елементи, като рафтове, закачалки за кърпи и растения. Можете също така да използвате огледала, за да създадете илюзия за пространство. Можете също така да използвате осветление, за да създадете атмосфера в банята си. Слабо осветената баня може да я направи по-голяма, отколкото е в действителност.

Добавете място за съхранение

Мястото за съхранение е от съществено значение. Ако разполагате с малка баня, трябва да помислите как да използвате пространството ефективно. Опитайте да монтирате пейка по протежение на едната стена. Това ще ви осигури допълнително място за съхранение, без да заема твърде много място. Можете също така да монтирате шкаф за съхранение над мивката в банята. Блокът за съхранение ще ви помогне да увеличите максимално пространството и ще ви осигури допълнително място за съхранение. Също така трябва да помислите как можете да използвате пространството в банята не само за съхранение на вещи. Можете да използвате банята си, за да перете и сушите дрехите си или да я използвате като мини фитнес зала!

Стените са ваши приятели

Стените в банята ви са ваши приятели. Използвайте ги, за да създадете допълнително пространство за съхранение, като окачите рафтове и шкафове. Можете дори да инсталирате нестандартни рафтове, за да създадете повече пространство за съхранение. Можете също така да използвате стените, за да добавите декоративни елементи като картини или огледала. Можете да добавите и акцентно осветление, за да създадете романтична атмосфера. Акцентното осветление не трябва да бъде прекалено декоративно, можете да го използвате и като функционално осветление.

Функцията превъзхожда формата, но не жертвайте стила

Функционалният дизайн е чудесен начин да преобразите банята си. Не е необходимо да инсталирате огромна модерна мивка за баня. Достатъчна е свободностояща мивка. Монтирайте голямо огледало над мивката, за да изглежда тя по-голяма. Можете също така да инсталирате модерна тоалетна, която има елегантен дизайн и елегантни фитинги. Това ще придаде на банята ви модерен вид, без да заема твърде много място.

Инсталирайте комбинация от тоалетна чиния и мивка

Инсталирайте комбинация от тоалетна чиния и мивка. Това ще ви помогне да създадете повече пространство за съхранение, а също така ще ви помогне да създадете модерен вид. Когато разполагате с малка баня, можете да изберете свободностояща тоалетна с малка мивка. Това ще ви позволи да спестите място. Тоалетката с малка мивка има и практична функция. Когато имате гости в дома си, можете лесно да измиете дрехите и косата им.

Добавете осветление, за да омекотим пространството

Осветлението е много важно в банята. Трябва да инсталирате светлини, които са меки и декоративни. Можете да инсталирате приглушено осветление над тоалетната. Можете също така да инсталирате осветление над огледалото или под мивката, за да създадете мека и романтична атмосфера.

Ремонт на баня

Завършете с цвят и щампи

Когато сте преобразили най-малката си баня, не забравяйте да добавите цветова гама. Можете да използвате боя за стени, за да създадете цветова схема, или да изберете цветова схема за вашата баня. Можете също така да добавите декоративни елементи, като например завивки, възглавници и произведения на изкуството, за да завършите преобразяването си. Обновяване на банята: Как да преобразите най-малката стая в дома си? Банята вероятно е едно от най-предизвикателните помещения за преобразяване. Проектирането на банята не е лесна задача. Тя се нуждае от пространство, място за съхранение, а също така трябва да бъде функционална. Но ако сте готови да го направите, ето как можете да превърнете най-малката си баня в нещо специално. Фирма РКЕМ ще ви помогне по най-добрия начин за вас.

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Email