Ремонт и поддържане на пътища

Ние от фирма RKEM разполагаме със специализирана техника, с която постигаме високи резултати при пътното строителство. Екипът ни поема задачи по изграждане на всякакви пътища и цялостна инфраструктура. В работата ни влизат най-различни машини, сред които валяци, асфалтополагачи, кранове, самосвали и всичко необходимо. Работим с множество асфалтови смеси и настилки като предлагаме качество при направата на безопасни и модерни градски и извънградски пътища.

Асфалтиране от RKEM

За да съществуват добри, е необходимо да бъдат изградени от висококачествени материали. По този начин пътната настила ще бъде издръжлива, и ще служи вярно на водачите много години напред в бъдещето. В този ред на мисли ние предоставяме трайни инертни материали, с чиято помощ якостта на пътищата, след като бъде извършено асфалтиране. Даваме гаранция за здравината на настилките, както и за тяхната удароустойчивост. Фирмата ни притежава съвременна техника, както и всички нужни компоненти за асфалтиране на пътища в България.

Попитайте за нашата промоция за Пътно строителство

Дни
Часа
Минути
Секунди

Инфраструктура

Изграждаме и цялостна надземна и подземна инфраструктура, която включва прецизното разположение на водопровод и канализация, електрическа система, енерго-преносими системи и всичко най-важно. Екипът ни е съставен от техници, които обслужват всеки един компонент от инфраструктурата. За нас е важно да предложим функционална транспортна и улична мрежа, ВиК канали, електропреносни мрежи, газификация и прочие. Разбира се, предложенията ни идват с дълъг гаранционен срок, тъй като сме сигурни във възможностите си и методите на работа.

Как можем да бъдем полезни при пътно строителство?

По-горе вече посочихме част от най-важните строителни дейности, с които се занимаваме. Естествено, работещите при нас са висококвалифицирани и могат да се включат активно при изграждане на всякакъв вид пътища – улици, булевардни, градски пътища, магистрали и други. А ето и в кои сфери сме най-добри и какво можем да предложим за родните пътища:
  • Рехабилитация на пътища;
  • Изграждане на нови пътища;
  • Асфалтиране;
  • Инфраструктурни дейности;
  • ВиК и електро;
  • Ремонтиране на пътни настилки;
  • Поддръжка на пътищата през цялата година;
Тези наши задължения се изпълняват под контрола на инженери и бригадни ръководители. След като бъде изпълнена дадена задача, се извършват и необходимите тестове. Искаме да сме сигурни, че сме предложили най-доброто. И, при най-малката неизправност действаме мигновено, за да поправим грешките, но до този момент такива не са допускани от фирмата ни. До момента сме били дейни при всякакви изкопни и /и или насипни действия. Занимавали сме се с изграждането на водостоци, канали, бордюри, подпорни стени и други. Имаме машини за направа на хоризонтална и вертикална маркировка, както и всички пособия за пътна сигнализация. Качеството е най-важният фактор за нас и сме готови да Ви го докажем с действия.

Услуги при Пътно строителство

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Изберете RKEM за пътно строителство

По-горе Ви запознахме с нашите дейности в областта на пътното строителство. Избирайки нас инвестирате в доброто бъдеще на пътищата и инфраструктурата. Готови сме да съдействаме за реализацията и на най-сложните инфраструктурни проекти, така че не се притеснявайте за тяхното изпълнение.

За конкретни оферти и заявки отправяте запитванията си като използвате контактната форма на нашите електронни страници, а персоналът ни ще Ви даде най-изчерпателната информация, която Ви интересува. Бихме се радвали да бъдем полезни при направата на пътища и вкарването им в експлоатация.