инверт лого

Предложения за пътно строителство от РКЕМ ГРУП - Вашият успешен партньор!

RKEM GROUP предлага висококачествени услуги в областта на пътното строителство, включително полагане на асфалт. Със значителен практически опит, гарантираме високо качество на услугите, надеждност и професионализъм на всяка стъпка от проекта.
Пътно строителство
Висококачествено пътно строителство

Инвестирайте в пътна инфраструктура, изградена от нас

RKEM GROUP е фирма със значителни познания и опит в областта на пътното строителство, с над 9 години опит в строителния бранш и екип от доказани инженери и строителни работници. Ние сме посветени на изграждането на пътища, които свързват хората и осигуряват удобство за всички.

Свържете се с нас още днес и разберете как можем да допринесем за успеха на Вашия проект!

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП за Вашите проекти в пътното строителство?

Изпробвайте на практика нашите познания в изграждането на пътната инфраструктура и се убедете сами защо натрупаните години опит са наистина важни за отличния краен резултат.

  • Опит и професионализъм

Значителен брой години опит в пътното строителство. Специалистите на RKEM GROUP имат отлични познания в тази сфера.

  • Голям брой успешно реализирани проекти

РКЕМ ГРУП е изпълнила множество проекти в областта на пътното строителство, включително изграждане на нови пътища.

  • Ангажираност към качеството на услугата

RKEM GROUP гарантира за устойчивостта на извършената услуга, спазвайки стриктно стандартите, с цел да осигурим най-доброто в областта на пътното строителство.

  • Конкурентни цени

Стараем се да предложим достъпни и атрактивни цени, за да достигнем по-широк кръг клиенти.

Време е да осигурите най-доброто за Вашите пътни проекти и здрава инфраструктура. Свържете се с РКЕМ ГРУП сега и получете предложение, което да е бюджетно и да отговаря на Вашите потребности.

Професионално пътно строителство

Услуги, които можем да Ви предоставим в областта на строителството на пътни съоръжения

Постигнете оптимални резултати

Нашите услуги включват ремонт на пътища като гарантираме за качественото изпълнение. В РКЕМ ГРУП знаем, че съответствието със законодателството в строителството е от съществено значение за успеха на всеки проект. Затова  проектите ни отговарят на всички актуални нормативни изисквания.

Ние сме с Вас от началото до завършването на проекта Ви

Ние сътрудничим с нашите клиенти от началото до края на всеки проект, като им предоставяме експертно съветване, проектиране, изпълнение и управление на проекта.

Качествените материали – гаранция за успех

РКЕМ ГРУП използва висококачествени строителни и инертни материали за всички видове строителни проекти в областта на пътнотото строителство. Осигуряваме качествени материали като бетон, асфалт, пясък и други, които са задължителни за впечатляващ краен резултат.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Често задавани въпроси към РКЕМ ГРУП за пътната инфраструктура и проектите ни в пътното строителство

RKEM GROUP отговаря на Вашите въпроси, относно пътното строителство и услугите, които можем да Ви предложим

Запитване за Пътно строителство

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Пътно строителство

Когато се разглежда проектирането на високи сгради, е важно да се вземат предвид различни фактори. В тази статия са разгледани някои от основните въпроси,...
Асфалтът е най-широко използваният материал за алеи в Северна Америка. Той е и един от най-често неразбираните. За щастие, това е сравнително проста повърхност,...
Какво е къртене, почистване и извозване на строителни отпадъци Къртене, чистене  и извозване на строителни отпадъци са основни процеси, свързани със строителството. Къртенето се...