инверт лого

РКЕМ ГРУП - Професионални покривни конструкции и услуги

RKEM GROUP има над 9 години натрупан опит в областта на покривните конструкции. Използвайте качествените услуги, които предлагаме. Възползвайте се от разнообразието ни от материали. РКЕМ ГРУП е Вашият професионален партньор за изграждането на покривни конструкции.
Изграждане на покривни конструкции
Изграждане на покривни конструкции

Покривни конструкции – сигурност и гарантирано качество с РКЕМ ГРУП

Разчитайте на нас от RKEM GROUP  за изграждането на устойчиви, сигурни и качествени покривни системи, които отговарят на Вашите изисквания и финансови ресурси. Нашите строителни инженери се грижат за всички детайли, когато става въпрос за покривни конструкции.

Присъединете се сега към нарастващия ни списък с доволни клиенти и успешно изпълнени проекти.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП да се погрижи за покривната Ви конструкция?

Направете правилния избор с RKEM GROUP в изграждането и ремонта на покривната Ви конструкция. Ще упоменем основните предимства пред останалите фирми, предлагащи същата услуга.

  • Професионален опит

С над 9 години опит в областта на покривните конструкции, сме успели да докажем своята експертност и компетентност.

  • Индивидуален подход

Предлагаме решения, които отговарят на Вашите конкретни искания и потребности.

  • Пълен спектър от предлагани услуги

РКЕМ ГРУП предлага решения, които обхващат всички етапи на изграждането или ремонта на покривните конструкции.

  • Доверени партньори

Работим с утвърдени и проверени материали, за да гарантираме дълготрайността на Вашите покривни конструкции.

Свържете се с RKEM GROUP днес и стартирайте своя проект за нова покривна конструкция или подобрете наличната.

Покривни конструкции

Услуги предоставени от РКЕМ ГРУП

Доверете се на експертните съвети и на своята преценка

Инженерите от РКЕМ ГРУП ще Ви препоръчат най-подходящата покривна система за Вашия обект. Без значение дали става въпрос за дървена конструкция, метални или сандвич панели, ние ще Ви предложим варианти в  рамките на Вашите възможности.

Ефективен и безпроблемен монтаж на покривната Ви система

Нашите специалисти са  квалифицирани да изграждат и монтират различни видове покривни конструкции. Ръководим се от най-високите строителните стандарти и спазваме законовите изисквания.

Обстоен анализ и последваща оценка

РКЕМ ГРУП предлага професионални ремонтни услуги на съществуващи покривни конструкции. Ще се постараем възможно най-бързо и ефикасно да възстановим покривната Ви система.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Често задавани въпроси, свързани с покривните конструкции от RKEM GROUP

Имате въпроси относно покривните конструкции? В тази секция ще намерите отговори на най-често срещаните въпроси относно избора на покривни системи, процеса на изграждане и предоставени гаранции.

Запитване за Изграждане на покривни конструкции

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Изграждане на покривни конструкции

Какво по-точно е покривна конструкция? Скелетът на покрива е по-известен под името покривна конструкция, а някои го наричат кофраж. Ако има взето решение този...
От какви фактори зависи цената на нов покрив? За да се направи сметка колко ще струва изграждането на покрива, трябва да се вземат предвид...
Когато става въпрос за защита на целостта на дома ви, няма нищо по-важно от правилно функциониращия покрив. Покривът може да предотврати навлизането на влага...