лого ркем груп

Ремонтиране на покриви в София и страната

Днес за много домакинства и промишлени сгради е важно да имат покрив, който да им служи вярно десетки години наред. В този ред на мисли покривната конструкцията, трябва да бъде направена от добра фирма за ремонт на покриви и монтажни дейности. RKEM GROUP предоставя своите клиенти, услуги по изграждане на покриви на къщи, поправка на покриви, демонтаж на покриви и всякаква работа свързана с покривните съоръжения, за които ще стане дума по-долу.
Ремонт на покриви

Какво предлага нашата фирма за ремонт на покриви?

Ние държим на качеството, когато обслужваме клиентите си. Ето защо във фирмата работят доказани специалисти с дълъг стаж. Те обслужват различни видове сгради предлагайки пълна гама ремонти на покриви и обслужване на топ равнище. По-важното е, че искаме хората да говорят за нас давайки своето мнение, отколкото сами да обясняваме на какво сме способни.

 

 

Попряване на покриви - РКЕМ

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Дейности свързани с покривни ремонти, които предлагаме в уебсайта ни:

  • Изграждане на нови покриви / покривни конструкции;
  • Хидроизолация на покриви за различни сгради;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Подмяна на улуци;
  • Поставяне на битумни керемиди;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Усвояване на тераси и тавански помещения;
  • … и други!

На разположение на нашите клиенти са наколко бригади в София и страната, с чиято помощ ще се извърши ремонтиране на покриви от всякакъв тип. Тук на страниците ни се намира информация за цени на ремонт покриви, както и подробности за майсторите в екипа ни и тяхната работа. В основни линии искаме да предложим най-доброто на пазара и разчитаме предимно на потребителски препоръки и отзиви до момента.

Ако търсите добър майстор на покриви в София и страната…

От момента на съществуването ни доказахме, че в екипа ни има наистина добри майстори за ремонт на покриви. Те разполагат с подходящата екипировка, оборудване, инструменти и материали, за да предоставят предложат перфектно изпълнение на всяка една поставена задача. Независимо дали сме търсени за ремонт на ламаринени или скатни покриви, цялостен или частичен ремонт на покрив или изграждане на покривни конструкции, ние сме на разположение.

И, ако целта е поправка на покрив или разваляне на стар покрив, с цел да се изгради нов, то със сигурност нашите услуги ще бъдат полезни за потреблението. Майсторите ни са способни да се справят във всяка една ситуация монтирайки керемиди и аксесоари към тях, полагайки хидроизолация с високо качество и грижейки се за водосточни тръби, улуци, комини и прочие.

Добрият майстор на покриви не е самоцел. Това е човекът, който познава тънкостите на всяка покривна конструкция, независимо от какъв материал е изградена тя. Ето защо предлагаме професионалната си помощ в сферата на строителството и ремонтите, тъй като всеки един служител във фирмата е с висока квалификация, която ще демонстрира на клиентите ни.

 

 

Цени за труд и материали при ремонтиране на покриви

На нашите страници предлагаме информация относно това колко струва ремонт на покрива, колко излиза ремонт на покрив кв. м., какви са цените за частичен или пълен ремонт на покриви и така нататък. RKEM GROUP е в състояние да извърши ремонт на стари покриви, демонтаж на покриви, покриване на покриви и още цял куп услуги, с които ще запознаем посетителите на сайта ни.

В онлайн презентациите ни се намират справки за отделните ни предложения, както и за цени за ремонти на покриви, материали, методи на работа и всичко, което касае читателите ни. В същото време даваме възможност и за пряк контакт с нашата фирма за ремонт на покриви посредством обаждане по телефона или задаване на въпроси на електронния ни имейл адрес за връзка.

 

 

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group