Професионални бояджийски услуги от RKEM GROUP

РКЕМ ГРУП предлага професионални решения в боядисването на конкурентни цени. С надеждни майстори и многогодишен опит ние гарантираме дълготрайни и качествени резултати. Открийте решението за Вашето жилище с едноцветно, многоцветно или машинно боядисване.
Бояджийски услуги
Боядисване на високо ниво от РКЕМ Груп

Преобразете жилището си с нашите професионални решения в боядисването

РКЕМ ГРУП е фирма, която е много успешна в сферата на бояджийските услуги. С многогодишен опит, утвърдени майстори и инженери. С RKEM GROUP гарантирате успеха на проекта си.

В РКЕМ ГРУП сме ангажирани с предоставянето на безупречни бои, които да отговарят на Вашите желания и стил. Не чакайте повече – свържете се с нас и започнете да преобразявате жилището си.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Предпочетете РКЕМ ГРУП – Вашият надежден партньор в бояджийските услуги

RKEM GROUP е на пазара от много години и сме успели да изградим добра репутация, благодарение на изпълнението на нашата мисия да предлагаме най-високо качество на услугите си. Ето някои от причините, поради които хората ни предпочитат:

 • Многогодишен опит

Нашата фирма разполага с екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит и са се утвърдили в областта на боядисването.

 • Удовлетворени клиенти

Успешно реализираните проекти са оставили след себе си множество доволни клиенти, което потвърждава  качеството на нашата работа.

 • Иновативни решения

Ние не се страхуваме да използваме най-съвременните методи на боядисване, за да осигурим дълготрайни и качествени резултати.

Преоткрийте новите възможности на Вашето жилище или бизнес пространство с помощта на боята, освежителните строителни ремонти  и нашите професионалисти в сферата на бояджийските услуги . Готови ли сте вече за промяна? Свържете се с нас и започнете още сега!

Внесете цвят в офиса или жилището си с боядисване от РКЕМ ГРУП с помощта на нашите услуги

Освежете с помощта на боя вътрешните пространства на жилището/офиса

 • Боядисване с латекс: едноцветно, двуцветно и трицветно
 • Машинно боядисване на по-големи площи
 • Грундиране преди нанасяне на латекс
 • Бояджийска шпакловка
 • Сваляне на тапети

Придайте нов външен облик на сградата

 • Боядисване на входове и общи части
 • Боядисване на решетки, парапети, первази и тръби
 • Боядисване с блажна боя

Ключът на успеха се крие в детайлите

 • Облепяне на стени
 • Отсичане на стена от таван
 • Професионални консултации относно избора на цвят
 • Предложения за избор на метод на боядисване

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси относно бояджийските услуги, предлагани от РКЕМ ГРУП

В тази секция ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с боядисването и услугите, които предлагаме към тях, които предлагаме в RKEM GROUP. Ако имате допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Запитване за Бояджийски услуги

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Подобрете енергийната ефективност на дома си чрез подмяна на дограмата Вие сте на правилното място! RKEM GROUP е фирма с дългогодишен опит в сферата...
Възползвайте се от професионално изпълнен ремонт на къщата от РКЕМ ГРУП Търсите ли надежден партньор за цялостен ремонт на къщата си?  RKEM GROUP е...
Ремонтирайте апартамента си професионално с  РКЕМ ГРУП С многогодишен опит зад гърба си, РКЕМ ГРУП има множество успешно извършени ремонтни дейности. Ние работим с...

Повече информация за Бояджийски услуги

Когато става въпрос за преобразяване на външния вид на сграда, боядисването е ключов елемент, който може да направи всичко да изглежда като ново. Дали...