Хидроизолация на покрива Ви от РКЕМ ГРУП - сигурност и надеждност за дома Ви!

РКЕМ ГРУП предлага професионални услуги в хидроизолацията на покриви, за да защити сградата от влага и течове. Екипът ни от висококвалифицирани професионалисти е готов да Ви помогне с всичко, което се отнася до ремонт и поддръжка на плосък покрив, регулиране на наклон на плосък покрив, за да се гарантира правилното оттичане на водата.
Професионална хидроизолация

РКЕМ ГРУП – Изолирайте покрива си, за да го предпазите в дългосрочен аспект

RKEM GROUP  все повече и повече увеличава броят на доволните си клиенти и завършените с успех проекти в областта на хидроизолацията на покриви. Екипът ни от висококвалифицирани професионалисти е готов да Ви окаже съдействие, така че да забравите за евентуални течове в далечното бъдеще.

Избирайки РКЕМ ГРУП за хидроизолацията на Вашия покрив, Вие правите правилната инвестиция.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Направете сигурният избор от РКЕМ ГРУП за хидроизолацията на покрива Ви

Има много причини да изберете точно RKEM GROUP, за да защитите  покрива си от влагата. Сред ключовите ни предимства са:

  • Опит и висока квалификация

Нашите специалисти притежават дългогодишен опит и знания в областта на хидроизолацията на покриви, което гарантира успешно изпълнение на проекта Ви.

  • Качествени материали

В РКЕМ ГРУП се използват само висококачествени и проверени материали, за да осигурим надеждна и дълготрайна защита на Вашия покрив.

  • Персонализирани решения

Подхождаме индивидуално, за да направим план за действие и да изберем какви материали и услуги е необходимо да бъдат извършени.

  • Голям списък с доволни клиенти

Успехът ни се дължи на стотиците доволни клиенти, които са ни доверили покривите на своите домове и бизнес сгради.

Свържете се с РКЕМ ГРУП и ние ще Ви помогнем да осигурите оптимална защита и здравина  на Вашия покрив.

Хидроизолационни решения, предлагани от РКЕМ ГРУП

Изграждане на хидроизолационни покриви, които да отговарят на Вашите предпочитания

Ние можем да Ви предоставим услуги и съвети по планиране и проектиране на покривни системи, които да бъдат релевантни спрямо спецификите на сградата. Нашият професионален екип ще изготви проект, който да гарантира максимална функционалност и енергийна ефективност на покрива.

Възстановете стабилността и надеждността на Вашия покрив

Ние от RKEM GROUP можем да Ви предложим ремонтни услуги за плоски покриви, включително изравняване на повърхности, корекция на наклоните и подмяна на отводнителни системи. С нашата помощ, покривът Ви ще бъде защитен от влага и ще функционира правилно.

Защитете Вашия покрив с най-добрите налични решения

РКЕМ ГРУП предлага достатъчно широка гама, която обхваща ключови решения по отношение на хидроизолацията.  С цел постигане на отличен резултат използваме висококачествени материали и техники като газопламъчен метод, за да осигурим дългото безпроблемно функциониране на покрива.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Извадка от често задавани въпроси относно хидроизолация на покриви

В тази секция ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси относно хидроизолационните решения.

Запитване за Хидроизолация

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Гарантирайте си сигурна защита от течове RKEM GROUP е Вашият надежден партньор в ремонта на покриви на жилищни сгради. С над 9 години опит...
Нашите битумни керемиди за ефективна защита от вода, вятър и атмосферни влияния РКЕМ ГРУП е водеща фирма в сферата на меките покриви, специализирана в...
Създайте изцяло нов покрив с РКЕМ ГРУП Изграждането на нов покрив е от съществено значение за защитата на Вашия дом. С над 10-годишен опит,...

Повече информация за Хидроизолация

Хидроизолация на покриви е процесът на прилагане на специални материали и техники, които предпазват покрива от проникването на вода и влага. Целта на тази...
Чувствате ли се претоварени, когато става въпрос за ремонт на къщата ви? Омръзнало ли ви е да виждате едно и също нещо през цялото...
Защо е важно да подмените улуците на покрива си Те са една от най-важните части на покривната конструкция на дома ви. Те са отговорни...