Архитектура и проектиране от РКЕМ ГРУП

RKEM GROUP е Вашият надежден партньор за комплексни архитектурни услуги, включително идеен и технически проект, консултации и реконструкция. Работим с професионални инженери и майстори, които гарантират високо качество и прецизност в изпълнението на всяка задача.
Архитектура и проектиране
Креативни решения в архитектурата от РКЕМ Груп

Създайте уникална архитектура и направете най-подходящото проектиране с РКЕМ ГРУП

RKEM GROUP е строителна компания, притежаваща опит в областта на архитектурата и проектирането, предлагаща индивидуални и неповторими решения за Вашия дом или бизнес.

За нас е от ключово значение Вашето удовлетворение, защото с доволни клиенти и стотици успешно реализирани проекти зад гърба си сме убедени, че RKEM GROUP  е най-добрият избор за съвместно архитектурно партньорство.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП за изпълнението на Вашите архитектурни желания?

RKEM GROUP предлага най-доброто от света на архитектурата и проектирането, за да Ви помогне максимално да осъществите Вашите цели. Ето четири ключови предимства, които доказват това твърдение:

  • Опит и гарантиран успех

С над 12 години опит на пазара, нашите професионалисти притежават необходимите практически знания и умения, а това е предпоставка за успех на проекта.

  • Индивидуален подход

В РКЕМ ГРУП се стремим да отговорим на индивидуалните нужди на всеки клиент, като предлагаме персонализирани услуги и решения.

  • Пълен набор от услуги

Предоставяме услуги по изготвяне на идеен и технически проект, консултации с архитект, преустройство (промяна на предназначението на сграда)и реконструкция.

Изберете РКЕМ ГРУП днес и се възползвайте от нашите професионални услуги! Не губете време и свържете се с нас сега, за да започнем да работим заедно възможно най-скоро.

Комплексни архитектурни и проектантски услуги от РКЕМ ГРУП

Предпоставка за одобряването на инвестиционния Ви план

Можем да ви окажем съдействие за изготвяне на идеен и технически проект, включващ функционално и обемно-пространствено разпределение, идейни чертежи, визуализации, спецификации и количествени сметки.

Точни и професионални отговори по архитектурните въпроси

Независимо дали искате да проектирате нова къща или сграда, да преустроите съществуваща или да постигнете специфична цел, ще Ви окажем необходимото съдействие.

Променете предназначението на сградата си според законовите изисквания

От РКЕМ ГРУП сме готови да Ви помогнем с  инвестиционен проект, изготвен от архитекти и инженери. Ние ще превърнем Вашите идеи в реалност и ще ви помогнем да промените сградата според Вашите нужди и предпочитания.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси, касаещи архитектурните проекти

В тази секция сме подготвили нашите отговори на поставените от Вас въпроси

Запитване за Архитектура и проектиране

Секция контакти снимка

Други наши услуги

No data was found