лого ркем груп

Изработка на покривни конструкции

За съществуването на един покрив, е необходимо да се изгради неговото скеле. За тази задача, трябва да се работи с истински професионалисти, каквито се намират в нашия екип на RKEM GROUP. Ние предлагаме изработката на дървена конструкция на покрив, осигурявайки всички материали, сред които дъски, подпори, столици, ферми, стълбове и други важни компоненти. Работата протича прецизно, така че клиентът да остане доволен от крайния резултат.
Покривни конструкции

Търсите ли надеждна и професионална фирма за изграждане на покривни конструкции?

Ние сме екип от опитни професионалисти, които са специализирани в изграждането на покриви. Ще работим с вас, за да създадем индивидуален план, който да отговаря на вашите специфични нужди. Екипът ни е опитен и разполага с необходимите инструменти и оборудване за успешното изпълнение на проекта. Нашият екип от професионалисти ще работи с вас, за да разработи план, който да отговаря на вашите специфични нужди, а материалите ни се доставят само от най-добрите доставчици. Гарантираме, че ще останете доволни от крайния резултат.

Искате покрив, който да е изграден за дълго време – и ние можем да ви помогнем!

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Какви видове биват покривните конструкции?

Най-разпространена сред собственици на къщи в България е дървената покривна конструкция. Кофражът може да бъде изработен и от метал, но това е по-рядко срещаният вариант в страната. Дървеният материал е стабилен и има дълъг експлоатационен живот, което Ви гарантира здравина, качество и комфорт. Ето защо ние изграждаме точно такъв вид покривни конструкции.

Фирмата ни се ангажира с цялостното изграждане на кофража, като включваме доставка на материали, труд от майсторите, извършване на необходимите измервания и завършване на покрива. За допълнителна информация можете да ни потърсите чрез нашата контактна форма.

Кой е най-важният компонент за покривната конструкция?

Не можем да твърдим, че има важни и маловажни компоненти, но прецизните измервания са от водещо значение. За да бъде къщата или сградата здрава, е нужно да се прецени якостта и размерът на носещите греди, както и на всички останали материали. В този ред на мисли ние ще извършим тази важна част от работата гарантирайки 100% стабилност и високо качество.

Освен измерванията взимаме под внимание и сигурността за собствениците на обекта. Извършваме професионален анализ на конструкцията, която да отговаря на нуждите на сградата. Майсторите ни притежават пълна екипировка за създаването на покрив в пълна безопасност. Клиентите могат да разчитат на нас, тъй като имаме дългогодишен опит в покривните конструкции. За нас направата на покрив е нещо повече от професия, това е истинско призвание.

Защо да потърсите услугите ни?

До този момент мнозина ни потърсиха за направата на дървена покривна конструкция. Ние им предложихме изгодни цени и перфектни условия, от които се възползваха. Разбира се, оставихме на тях да коментират нашата работа, тъй като това е част от фирмената политика. Ще се радваме да ни нагърбите със съответните задачи и да споделите впечатлението си от положения труд.

Имате нужда от конструкция за нов покрив?

Разбираме, че може да имате много възможности, когато става въпрос за избор на фирма за покриви, но ние вярваме, че нашият екип е най-добрият в бранша. Ние предлагаме широка гама от услуги, които ще отговорят на вашите нужди – от прости ремонти до цялостна реконструкция. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашия уникален подход към покривните покрития.

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group