инверт лого

Беседки и навеси - професионално изграждане

РКЕМ ГРУП е Вашият партньор в света на дървените конструкции. Нашето десетгодишно присъствие в строителния бранш, съчетано с професионализма и уменията на нашия екип е правилният избор за изграждането на беседки и навеси.
Беседки и навеси

Срещнете се с природата с помощта на дървена беседка или навес

Превърнете  Вашия двор в място за почивка и  удоволствие. Представете си слънчев ден, приятели и семейство около Вас, уютна атмосфера под нов дървен навес или беседка. Нашите монтажници ще Ви помогнат да превърнете тази идея в реалност, като осигурят прецизно и навременно изпълнение на Вашия проект.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Позволете да сбъднете мечтите си

Зад всеки успешен проект стои усърдна екипна работа между възложителя и изпълнителя.

  • Дългогодишен опит

С години опит в изработката на дървени конструкции, нашият екип има способността да внася стил в проекта, без да пропуска високото качество.

  • Персонализирани решения

Ние предлагаме индивидуални решения, които отговарят на Вашите представи.

  • Качество на изпълнение

В РКЕМ ГРУП, качеството не е просто обещание – то е във всеки детайл на нашата работа.

  • Доверие и надеждност

Гарантираме Ви прозрачност при ценообразуването и в спазването на сроковете. Можете да ни се доверите за Вашия проект, защото ще го реализираме спрямо очакванията Ви.

Ние гарантираме високо качество на изпълнение, съобразено с Вашите специфични потребности и визия.

Беседки и навеси, РКЕМ Груп

Услуги, които предлагаме

Сбъднете мечтата си за събиране в градината

Ние сме тук, за да изработим дървената беседка, за която винаги сте мечтали. Независимо дали имате конкретна визия или просто търсите вдъхновение.

Най-доброто решение според Вашите нужди

Без значение дали искате да добавите уютен навес към Вашия балкон или да построите красив навес за барбекю в градината, РКЕМ ГРУП ще Ви помогне.

Разчупете стила си

Нашите майстори с дългогодишен опит и множество успешни проекти могат да изградят  и с тази задача.

Изграждане на малки полумасивни къщи и други

Във всяка една от тях ще намерите качество, стил и уют. Открийте място за Вашите професионални инструменти или други скъпи вещи.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Често задавани въпроси

Запитване за Беседки и навеси

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Беседки и навеси

След като покривната конструкция е направена, предстои да се направи покривното покритие, което да завърши цялостния вид на сградата. Понеже има различни видове покриви:...
Когато става въпрос за защита на целостта на дома ви, няма нищо по-важно от правилно функциониращия покрив. Покривът може да предотврати навлизането на влага...
Моят опит и професионален път в РКЕМ ГРУП Здравейте, аз съм професионален майстор с над 10 години опит в областта на покривните системи. Вече...