Сглобяеми къщи от РКЕМ ГРУП - качество, енергийна ефективност и бърз монтаж

Открийте висококачествени сглобяеми къщи, предлагани от РКЕМ ГРУП. Ние предлагаме модерни, енергийно ефективни къщи с бърз монтаж, адаптирани към Вашите нужди. Възползвайте се от нашия опит и реализирани проекти. Създайте час по-скоро желания дом.
Готови жилищни решения

Изберете качеството, доверете се на експертите при сглобяемите къщи

В “RKEM GROUP”  Ви предлагаме сглобяеми къщи, които съчетават съвременния дизайн, бързината в изграждането и енергийната ефективност. Нашите специализирани майстори и инженери с дългогодишен опит успешно реализират Вашите проекти, за да сбъднат мечтите Ви за красив и функционален дом.

Свържете се с нас, за да получите повече информация за нашите предложения и започнете изграждането на Вашия нов сглобяем дом от “РКЕМ ГРУП”.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете точно  “РКЕМ ГРУП” да построи Вашата сглобяема къща?

RKEM GROUP притежава няколко отличителни черти, които можете да видите по-долу.

  • Дългогодишен опит

Притежаваме достатъчно дълъг опит в изграждането на сглобяемите къщи, за да бъдете сигурни в експертността ни.

  • Висококачествени материали

Използваме само висококачествени, устойчиви на различни климатични условия материали, които осигуряват комфорт и сигурност на Вашия дом.

  • Иновативни решения

Нашите сглобяеми къщи се отличават с новаторски дизайн и безопасна строителна технология.

  • Надеждност и сигурност

Нашите сглобяеми къщи са проектирани да издържат на земетресение, пожар и други природни бедствия.

Изградете своя идеален дом с “РКЕМ ГРУП”. Започнете Вашия проект още сега!

Иновативните решения при сглобяемите къщи

В “RKEM GROUP” предлагаме широк спектър от услуги, свързани с проектирането, изграждането и монтажа на сглобяеми къщи и конструкции. Нашият екип от професионалисти е на изцяло на Ваше разположение, за да осигури най-доброто решение спрямо изискванията Ви.

Разнообразие от сглобяеми къщи

Ние предлагаме готови проекти на сглобяеми къщи, които да отговарят на в най-голяма степен на Вашите изисквания и предпочитания.

Вложени висококачествени материали и бързо производство

РКЕМ ГРУП гарантира високото качество на материалите и компонентите, използвани в процеса на производство на сглобяеми къщи.

Бърз и надежден монтаж от нашите специалисти

Нашите мобилни екипи успяват да  извършват бърз и качествен монтаж при стриктното спазване на всички изисквания и стандарти за сигурност и качество.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси (FAQ) относно сглобяемите къщи

Опитали сме се да отговорим в максимална степен на Вашите въпроси за сглобяемите къщи, които “РКЕМ ГРУП” предлага.

Запитване за Сглобяеми къщи

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Открийте перфектното решение в сухото строителство с РКЕМ ГРУП Доволните клиенти и реализираните обекти доказват професионализма ни. Ние осигуряваме широка гама от услуги в...
Професионално изграждане на В и К инсталации за Вашия дом или бизнес В RKEM GROUP осъзнаваме важността на качественото изграждане на ВиК системи, а...
РКЕМ ГРУП – Вашият партньор в сферата на грубия строеж Открийте качеството и надеждността на грубия строеж с РКЕМ ГРУП – компания с дългогодишен ...

Повече информация за Сглобяеми къщи

В условията на криза с достъпните жилища и нарастващото население никога не е имало по-голяма нужда от нови жилища. Скъпи и бавни за изграждане,...