Поставяне на плочки от професионалисти.РКЕМ ГРУП - Висококачествени услуги и гаранция за удовлетвореност

Разчитайте на професионалистите от РКЕМ ГРУП за правилното поставяне на плочки, гранитогрес, фаянс и камък. Гарантираме перфектни резултати, за да останете доволни от крайния резултат. От екипа на РКЕМ ГРУП ще се погрижим за качествената подготовка на основата, за да се гарантира здраво и дълготрайно сцепление. Поемаме ангажимент за перфектното изпълнение на Вашия проект.
Лепене на плочки
Качествено лепене на плочки

Стабилно закрепени плочки от РКЕМ ГРУП

Правилният избор на плочки и тяхното схематично подреждане е от съществено значение за крайния резултат и устойчивостта им.  Експертите на RKEM GROUP ще Ви помогнат да намерите оптимално решение, съобразно големината и формата на помещението, предназначението му, наличието на врати, прозорци и други особености.

Надяваме се да сме Ви убедили в опита си и да започнем съвместна работа в най-скоро време.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете RKEM GROUP да постави плочките Ви?

РКЕМ ГРУП е Вашият най-добър избор, когато става въпрос за поставяне на плочки. С цел да не бъдем голословни ще подкрепим казаното с факти:

  • Опит и професионализъм

Притежаваме дългогодишен опит зад гърба си и екип от доказани специалисти, гарантиращ безупречното изпълнение.

  • Високо качество на материалите

Ние използваме само висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и атрактивен външен вид.

  • Индивидуален подход

В RKEM GROUP напълно разбираме, че всяка задача е уникална и се стремим да предложим персонализирани решения, които отговарят на Вашия стил.

  • Лоялни клиенти и успешни проекти

Стотиците доволни клиенти и успешно реализираните проекти са свидетелство за нашата ангажираност към качеството и професионализма.

Ако искате да се убедите в професионалното поставяне на плочки, което РКЕМ ГРУП може да Ви предложи – не се колебайте, свържете се с нас още днес.

Услуги, предоставяни от експертите на RKEM GROUP в поставянето на плочки

Заложете на здравината

Ние предлагаме професионално лепене на гранитогрес – идеален за коридори, кухни и други зони с по-голямо движение.

Създайте впечатляваща визия в банята си

Фаянсът е подходящ за стени, особено в баните. Нашите специалисти ще Ви препоръчат най-добрите варианти, за да намерите устойчиво във времето решение.

Доближете се до природните материали

За тези, които търсят по-естествен и елегантен изглед, РКЕМ ГРУП предлага лепене на камък, подходящ за вътрешни и външни пространства.

Важната предпоставка, за да останат плочките на мястото си

Правилното фугиране на плочките е от основно значение за дълготрайността на подовото покритие и избягването на проблеми с влага и течове. Нашият опитен екип ще осигури безупречно фугиране, за да Ви гарантира спокойствие и устойчивост на плочките.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси, отправени към РКЕМ ГРУП относно поставянето на плочки

Разгледайте въпросите, които сме получили до момента и намерете необходимия отговор. В случай, че не го откривате се свържете директно с нас по телефон, имейл или попълнете контактната форма.

Запитване за Лепене на плочки

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Създайте идеалната основа за добър краен резултат с  РКЕМ ГРУП Преди да започнем с поставянето на новите плочки, трябва да се отървем от старите....
Преобразете жилището си с нашите професионални решения в боядисването РКЕМ ГРУП е фирма, която е много успешна в сферата на бояджийските услуги. С многогодишен...
Преобразете Вашата баня с нашите професионални услуги В РКЕМ ГРУП разбираме, че банята е важно помещение в дома. Ние предлагаме комплексни услуги за ремонт...

Повече информация за Лепене на плочки

Когато става въпрос за облицоване с гранитогрес, детайлите имат значение. В РКЕМ Груп, ние разбираме, че процесът на лепене на гранитогрес включва не само...
Нека преди да пристъпим обаче към цените от нашата строителна фирма, да разгледаме компонентите на един качествен ремонт на баня, а след това ще...
Здравейте, аз съм специалист в лепенето на плочки в банята от РКЕМ ГРУП. В тази статия ще Ви разкажа за важността на избора на...
Тази дейност е важен етап в ремонта на дома, който изисква правилна подготовка, техники и материали, за да се постигне удовлетворяващ резултат. Аз съм...