инверт лого

Поставяне на плочки от професионалисти.РКЕМ ГРУП - Висококачествени услуги и гаранция за удовлетвореност

Разчитайте на професионалистите от РКЕМ ГРУП за правилното поставяне на плочки, гранитогрес, фаянс и камък. Гарантираме перфектни резултати, за да останете доволни от крайния резултат. От екипа на РКЕМ ГРУП ще се погрижим за качествената подготовка на основата, за да се гарантира здраво и дълготрайно сцепление. Поемаме ангажимент за перфектното изпълнение на Вашия проект.
Лепене на плочки
Качествено лепене на плочки

Стабилно закрепени плочки от РКЕМ ГРУП

Правилният избор на плочки и тяхното схематично подреждане е от съществено значение за крайния резултат и устойчивостта им.  Експертите на RKEM GROUP ще Ви помогнат да намерите оптимално решение, съобразно големината и формата на помещението, предназначението му, наличието на врати, прозорци и други особености.

Надяваме се да сме Ви убедили в опита си и да започнем съвместна работа в най-скоро време.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете RKEM GROUP да постави плочките Ви?

РКЕМ ГРУП е Вашият най-добър избор, когато става въпрос за поставяне на плочки. С цел да не бъдем голословни ще подкрепим казаното с факти:

  • Опит и професионализъм

Притежаваме дългогодишен опит зад гърба си и екип от доказани специалисти, гарантиращ безупречното изпълнение.

  • Високо качество на материалите

Ние използваме само висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и атрактивен външен вид.

  • Индивидуален подход

В RKEM GROUP напълно разбираме, че всяка задача е уникална и се стремим да предложим персонализирани решения, които отговарят на Вашия стил.

  • Лоялни клиенти и успешни проекти

Стотиците доволни клиенти и успешно реализираните проекти са свидетелство за нашата ангажираност към качеството и професионализма.

Ако искате да се убедите в професионалното поставяне на плочки, което РКЕМ ГРУП може да Ви предложи – не се колебайте, свържете се с нас още днес.

Високо квалифицирани майстори за плочки

Услуги, предоставяни от експертите на RKEM GROUP в поставянето на плочки

Заложете на здравината

Ние предлагаме професионално лепене на гранитогрес – идеален за коридори, кухни и други зони с по-голямо движение.

Създайте впечатляваща визия в банята си

Фаянсът е подходящ за стени, особено в баните. Нашите специалисти ще Ви препоръчат най-добрите варианти, за да намерите устойчиво във времето решение.

Доближете се до природните материали

За тези, които търсят по-естествен и елегантен изглед, РКЕМ ГРУП предлага лепене на камък, подходящ за вътрешни и външни пространства.

Важната предпоставка, за да останат плочките на мястото си

Правилното фугиране на плочките е от основно значение за дълготрайността на подовото покритие и избягването на проблеми с влага и течове. Нашият опитен екип ще осигури безупречно фугиране, за да Ви гарантира спокойствие и устойчивост на плочките.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Често задавани въпроси, отправени към РКЕМ ГРУП относно поставянето на плочки

Разгледайте въпросите, които сме получили до момента и намерете необходимия отговор. В случай, че не го откривате се свържете директно с нас по телефон, имейл или попълнете контактната форма.

Запитване за Лепене на плочки

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Лепене на плочки

Шпакловките и мазилките са важни материали, които се използват за защита и подобряване на външния вид на стените и таваните в дома. Те могат...
Банята вероятно е едно от най-предизвикателните помещения за преобразяване. Проектирането на баня не е лесна задача. Тя се нуждае от пространство, място за съхранение,...
Тази дейност е важен етап в ремонта на дома, който изисква правилна подготовка, техники и материали, за да се постигне удовлетворяващ резултат. Аз съм...