лого ркем груп

Груб строеж и изкопни работи

Опитните строителни предприемачи, майстори и техници на RKEM GROUP, предлагат изработката на конструкции за различни сгради и съоръжения. Ние можем да бъдем ваш верен партньор, когато става въпрос за строителство на къща или друг вид обект, при който се взимат предвид фактори като изливане на плоча, зидария, кофраж и други ключови фактори при грубите строежи. Компанията ни гарантира качествено изпълнение в срок на конкурентни цени в страната.

 

 

Груб строеж - РКЕМ

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Архитектурни решения за частни и корпоративни клиенти

Нашата компания гарантира качествени архитектурни конструкции за сгради, които намират приложение в жилищното строителство. Ние можем да предложим цена за строителство на еднофамилна къща, блок или друг обект, в който да живеят или работят хора. Извършваме услуги по изграждане на къщи за частни лица, а в същото време се занимаваме с изготвяне на проекти за къщи за гости, хотели и хостели за корпоративни клиенти, които желаят да получат перфектен краен резултат.

Какво включва грубият строеж?

За да получите по-ясна визия какво представлява и включва грубият строеж, ще споделим основните неща, с които се занимаваме. Разбира се, всеки един отделен компонент е придружен от допълнителна работа и още значими фактори. Ето ги и първостепенните особености при изработката на сградите, с чиято помощ нашите експерти сътворяват един груб строеж:

  • Изкопи;
  • Стартиране на строежа;
  • Отводняване на изкопите;
  • Взимане на мерки за безопасност;
  • Изграждане на фундаменти;
  • Зидарии;
  • Направа на покриви;
  • Стълбища;
  • Стени;
  • … и други!

Списъкът може да продължи дълго, но това са основополагащите елементи на грубия строеж, така че да придобиете представа какво да очаквате, ако ангажирате с работа нашата компания. За всеки един елемент от строителството се дава гаранция, така че да бъдете сигурни в добрия краен резултат. В сайта ни ще получите сведения за цена на строеж на къща или други видове сгради.

Ангажирайте ни с изграждане на груб строеж

В наши дни много потребители и фирми се питат колко излиза груб строеж на къща, блок, административна сграда и прочие. На всички тези въпроси ще отговори, ако се свържете с нас и пожелаете да ни ангажирате с изготвяне на конструкции са за строежи, както и изграждане на обекти до ключ. Решението се намира във вашите ръце, а ние ще се радваме да ни съдействате.

 

 

 

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group