инверт лого

Груб строеж от РКЕМ ГРУП - Вашият надежден изпълнител с 12-годишен опит

RKEM GROUP предлага професионални услуги за изграждането на груб строеж. Фирмата притежава над 12 години опит. Имаме успешно реализирани стотици обекти и голям брой доволни клиенти. Ние гарантираме качество и надеждност при изграждането на Вашия проект.
РКЕМ - специалисти в грубия строеж

РКЕМ ГРУП – Вашият партньор в сферата на грубия строеж

Открийте качеството и надеждността на грубия строеж с РКЕМ ГРУП – компания с дългогодишен  опит в строителния бранш със редица реализирани проекти и множество лоялни клиенти.  Осигурете най-доброто за Вашата сграда – свържете се с нас още днес и заложете на професионализма и експертните познания на нашия професионален екип.

Натиснете “Запитване” и получете персонализирана оферта според Вашите потребности!

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП – доверие, качество и професионализъм

Нуждаете се от надежден партньор в изграждането на груб строеж? Не търсете повече –  RKEM GROUP e Вашето решение. С 12-годишен опит и доказани успехи ние сме строителната организация, която може да се справи с успешно с това. Предлагаме Ви:

  • Професионално обслужване

Нашият екип от експерти е посветен на предоставянето на висококачествени услуги и отлично свършена работа, която отговаря на Вашите специфични нужди.

  • Индивидуален подход

Ние разбираме, че всеки проект е уникален, поради което отделяме достатъчно време да изслушаме Вашите изисквания и да адаптираме услугите според предпочитанията Ви.

  • Съдействие по време на целия процес

Получете надеждно обслужване и подкрепа на всяка стъпка по пътя  с RKEM GROUP.

Не пропускайте възможността да осигурите най-доброто за Вашата сграда. Свържете се с РКЕМ ГРУП още днес и се срещнете с професионализма и опита на нашия екип. Позволете ни да Ви помогнем да изведете проекта си на следващото ниво.

Професионални услуги в грубия строеж от РКЕМ

Добре дошли в света на РКЕМ ГРУП - водещи строителни услуги и ненадминати майстори на грубия строеж

Изграждане от основата до покрива

  • Изкопаване на основи
  • Бетониране на основи
  • Отливане на плоча кота нула
  • Отливане на стълбища
  • Отливане на колони и греди по плочите
  • Зидария на стените
  • Изграждане на подпокривно пространство и покрив

 

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Често задавани въпроси

За Ваше удобство ние от РКЕМ ГРУП сме събрали някои от най-често задаваните въпроси и предоставяме отговори на достъпен и разбираем език. Вземете информирано решение по отношение на строителната услуга груб строеж, която предлагаме.

Запитване за Груб строеж

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Груб строеж

Какво по-точно е покривна конструкция? Скелетът на покрива е по-известен под името покривна конструкция, а някои го наричат кофраж. Ако има взето решение този...
Знаете ли какъв феномен се наблюдава особено при младите хора между 25-40 години? Реално това е възрастовата категория на работоспособни хора, които в даден...
Строителството може да бъде време на вълнение и нови начинания. Но по време на всеки проект със сигурност ще се появят някои разочарования. Строежът...