инверт лого

Експерти при оградите

Екипът на РКЕМ ГРУП ще Ви помогне да успеете да реализирате Вашите проекти, свързани с оградите. Ние сме сигурните и надеждни професионалисти, на които можете да се доверите при изработка на външни огради, огради за стълбища и много други.
Огради

Намерете отговор на оградните си проекти

В РКЕМ ГРУП Вие сте в добри ръце. Свържете се с нас още днес, за да обсъдим как можем да помогнем с проекта Ви за ограда. Ние ще Ви посъветваме за възможно най-добрите опции. Оградата е важен елемент, който ще помогне да защитите неприкосновеността си и да си спестите бъдещи набези от крадци.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо РКЕМ ГРУП да направи Вашата ограда?

Работата ни говори за нас. Стотици успешно реализирани проекти и безброй доволни клиенти – доказателство за нашите умения и постоянство.

  • Професионализъм и качество

С над 10 години опит в бранша, нашият обучен екип гарантира безупречно качество и професионално изпълнение при изработката на всяка ограда.

  • Разнообразие от оградни решения

Предлагаме широка гама от ПВЦ и алуминиеви, ламаринени огради, от ковано желязо, бетонови.

  • Индивидуални решения 

Предлагаме персонализирани решения, които отговарят на конкретните Ви идеи и потребности.

  • Доволни клиенти

Стотици успешни проекти и доволни клиенти са доказателство за нашата ангажираност към отличната работа и клиентско обслужване.

Свържете се с нас сега и ни се доверете за Вашата ограда!

Огради

Висококачествени услуги за Вашите огради от РКЕМ ГРУП

Високото качество си има име

От ПВЦ до ламарина, от ковано желязо до бетон – ние в РКЕМ ГРУП сме вашите експерти в изработката на огради.

Професионално и безупречно изпълнение

Не само изработваме огради, но също така осигуряваме и професионален монтаж на огради. Нашите експерти ще гарантират, че Вашата нова ограда ще бъде правилно и безопасно инсталирана.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Често задавани въпроси

Запитване за Огради

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Огради

Строителството може да бъде време на вълнение и нови начинания. Но по време на всеки проект със сигурност ще се появят някои разочарования. Строежът...
Чувствате ли се претоварени, когато става въпрос за ремонт на къщата ви? Омръзнало ли ви е да виждате едно и също нещо през цялото...
В условията на криза с достъпните жилища и нарастващото население никога не е имало по-голяма нужда от нови жилища. Скъпи и бавни за изграждане,...