Експерти при оградите

Екипът на РКЕМ ГРУП ще Ви помогне да успеете да реализирате Вашите проекти, свързани с оградите. Ние сме сигурните и надеждни професионалисти, на които можете да се доверите при изработка на външни огради, огради за стълбища и много други.
Огради

Намерете отговор на оградните си проекти

В РКЕМ ГРУП Вие сте в добри ръце. Свържете се с нас още днес, за да обсъдим как можем да помогнем с проекта Ви за ограда. Ние ще Ви посъветваме за възможно най-добрите опции. Оградата е важен елемент, който ще помогне да защитите неприкосновеността си и да си спестите бъдещи набези от крадци.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо РКЕМ ГРУП да направи Вашата ограда?

Работата ни говори за нас. Стотици успешно реализирани проекти и безброй доволни клиенти – доказателство за нашите умения и постоянство.

  • Професионализъм и качество

С над 10 години опит в бранша, нашият обучен екип гарантира безупречно качество и професионално изпълнение при изработката на всяка ограда.

  • Разнообразие от оградни решения

Предлагаме широка гама от ПВЦ и алуминиеви, ламаринени огради, от ковано желязо, бетонови.

  • Индивидуални решения 

Предлагаме персонализирани решения, които отговарят на конкретните Ви идеи и потребности.

  • Доволни клиенти

Стотици успешни проекти и доволни клиенти са доказателство за нашата ангажираност към отличната работа и клиентско обслужване.

Свържете се с нас сега и ни се доверете за Вашата ограда!

Огради

Висококачествени услуги за Вашите огради от РКЕМ ГРУП

Високото качество си има име

От ПВЦ до ламарина, от ковано желязо до бетон – ние в РКЕМ ГРУП сме вашите експерти в изработката на огради.

Професионално и безупречно изпълнение

Не само изработваме огради, но също така осигуряваме и професионален монтаж на огради. Нашите експерти ще гарантират, че Вашата нова ограда ще бъде правилно и безопасно инсталирана.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Често задавани въпроси

Запитване за Огради

Секция контакти снимка

Други наши услуги