лого ркем груп

Ремонт на апартаменти

Една от строителните намеси, с която най-много се гордеем в RKEM GROUP е свързана с ремонт на апартаменти. Ние имаме опит в строителна, ремонтна, и инсталационна дейност в апартаменти с най-различен профил. Независимо дали ще ни потърсите за апартамент в панелка, за апартамент в кооперация, за мансарда, за апартамент тип ново строителство, ние ще се отзовем с професионализъм, отговорност и ноу-хау за всяка ремонтна услуга, от която ще имате нужда. В секцията ни с услуги, ще видите всички дейности, които са в опитните ръце на нашите майстори.
Ремонт на апартаменти

Цялостен, частичен, планов или спешен ремонт на апартамент

В апартамента може да възникне всякаква ситуация, която ще изисква професионална намеса. Затова ремонтите биват различни видове.

 • Цялостен – когато сте решили да обновите апартамента за по-добра среда за живеене, за продан, или за отдаване под наем. Плановият ремонт често съвпада с цялостния.
 • Частичен – когато трябва да пригодите дадена стая за новото ѝ предназначение; когато само банята ви има нужда от ремонтна намеса.
 • Спешен – когато някоя система аварира, когато някоя повреда не позволява нормалното протичане на живота в апартамента.
Ремонт на апартамент - RKEM GROUP

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Без значение от ситуацията, услугите ни за ремонт на апартаменти в RKEM GROUP са насочени към:

 • Ремонт, смяна на дограма;
 • Ремонти при проблеми с електрическата инсталация;
 • Ремонт на проблеми с ВиК инсталацията, отстраняване на течове;
 • Ремонти на климатизацията, отоплението;
 • Бояджийски услуги, скриване на петна,
 • Сухо строителство
 • Ремонти в помещенията; ремонт на баня, ремонт на кухня; ремонт и усвояване на тераса; ремонтни дейности във всяко едно помещение от апартамента;
 • Инсталиране на нови системи, мебели,

Съзнаваме, че това е само повърхностен списък, а реалните проблеми могат да се крият зад всяка една от изброените категории. Достатъчно е да ни потърсите за ремонт във вашия апартамент и ние ще се отзовем, ще регистрираме проблема и ще предложим решение. Ние гарантираме професионализма, от който се нуждае всеки ремонт и всяка намеса в частна собственост. За нас приоритет е качественият ремонт и разбирателството с вас собствениците, за да получите най-добрата намеса.

 

Колко струва ремонт на апартамент?

Цената на ремонта зависи изцяло от ремонтните дейности, които ще се наложат в апартамента. Колкото повече ремонти се наложат, толкова повече майстори и специалисти ще бъдат ангажирани, за да изпълнят работата. Това ще увеличи цената на ремонта, но в границите, които са посочени от нас за цената на строителните и ремонтните услуги. Ремонтът ще струва толкова колкото материали бъдат закупени, майстори, които ще се намесят и квадратурата, която ще бъде обхваната.

 

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group