Ремонт на апартаменти

Една от строителните намеси, с която най-много се гордеем в RKEM GROUP е свързана с ремонт на апартаменти. Ние имаме опит в строителна, ремонтна, и инсталационна дейност в апартаменти с най-различен профил. Независимо дали ще ни потърсите за апартамент в панелка, за апартамент в кооперация, за мансарда, за апартамент тип ново строителство, ние ще се отзовем с професионализъм, отговорност
и ноу-хау за всяка ремонтна услуга, от която ще имате нужда. В секцията ни с услуги, ще видите всички дейности, които са в опитните ръце на нашите майстори.

Цялостен, частичен, планов или спешен ремонт на апартамент

В апартамента може да възникне всякаква ситуация, която ще изисква професионална намеса. Затова ремонтите биват различни видове. Цялостен – когато сте решили да обновите апартамента за по-добра среда за живеене, за продан, или за отдаване под наем. Плановият ремонт често съвпада с цялостния. Частичен – когато трябва да пригодите дадена стая за новото ѝ предназначение; когато само банята ви има нужда от ремонтна намеса. Спешен – когато някоя система аварира, когато някоя повреда не позволява нормалното протичане на живота в апартамента.

Попитайте за нашата промоция за Ремонт на апартаменти

Дни
Часа
Минути
Секунди

Без значение от ситуацията, услугите ни за ремонт на апартаменти в RKEM GROUP са насочени към:

  • Ремонт, смяна на дограма;
  • Ремонти при проблеми с електрическата инсталация;
  • Ремонт на проблеми с ВиК инсталацията, отстраняване на течове;
  • Ремонти на климатизацията, отоплението;
  • Бояджийски услуги, скриване на петна,
  • Сухо строителство
  • Ремонти в помещенията; ремонт на баня, ремонт на кухня; ремонт и усвояване на тераса; ремонтни дейности във всяко едно помещение от апартамента;
  • Инсталиране на нови системи, мебели,
Съзнаваме, че това е само повърхностен списък, а реалните проблеми могат да се крият зад всяка една от изброените категории. Достатъчно е да ни потърсите за ремонт във вашия апартамент и ние ще се отзовем, ще регистрираме проблема и ще предложим решение. Ние гарантираме професионализма, от който се нуждае всеки ремонт и всяка намеса в частна собственост. За нас приоритет е качественият ремонт и разбирателството с вас собствениците, за да получите най-добрата намеса.

Услуги при Ремонт на апартаменти

Колко струва ремонт на апартамент?

Цената на ремонта зависи изцяло от ремонтните дейности, които ще се наложат в апартамента. Колкото повече ремонти се наложат, толкова повече майстори и специалисти ще бъдат ангажирани, за да изпълнят работата. Това ще увеличи цената на ремонта, но в границите, които са посочени от нас за цената на строителните и ремонтните услуги. Ремонтът ще струва толкова колкото материали бъдат закупени, майстори, които ще се намесят и квадратурата, която ще бъде обхваната.

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Защо да изберете RKEM GROUP?

Различни ремонти – различни майстори – различни цени. Понякога няма време за губене. Обадете ни се на посочените телефони, за да реагираме мигновено и да пристигнем на място. Много бързо след огледа на апартамента и според нуждата от нашата намеса, ще получите ценова оферта и срок за изпълнение на ремонта. Когато намесата е спешна, няма време за губене, намесваме се и решаваме проблема.