инверт лого

РКЕМ ГРУП - Експертите в санирането и топлоизолацията на сгради

RKEM GROUP притежава значителен опит в санирането и топлоизолацията на сгради. С над 12 години опит, професионални майстори, специалисти инженери и стотици успешни проекти, ние гарантираме високо качество и удовлетворяващ резултат.
РКЕМ - водещ в изолации

Преобразете Вашия дом с качествено саниране от РКЕМ ГРУП!

РКЕМ ГРУП е компания с опит в областта на санирането на сгради, къщи и блокове. С повече от 12 години опит, нашият екип от професионални майстори и специалисти инженери работи непрекъснато, за да се усъвършенства.

Установете контакт с нас и нека разгледаме как можем да превърнем Вашия дом или сграда в енергийно-ефективно пространство.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Изберете РКЕМ ГРУП – Вашият надежден партньор в санирането и топлоизолацията

RKEM GROUP е точният избор на строителен партньор с 12 години опит. Стараем се да сме в крак с всички новости в областта на санирането и топлоизолацията на жилищни и индустриални сгради. На какво се дължи нашият успех?

  • Опитни специалисти

Екипът ни от сертифицирани инженери и квалифицирани майстори се стреми да Ви предостави висококачествени услуги.

  • Поемане на отговорност

За нас е важно да спазваме принципа на добросъвестното изпълнение. Работим в съответствие със законовите изисквания и прилагаме най-добрите практики в сектора.

  • Качество на вложените материали

Осъзнаваме важността на материалите, с които работим, защото те са сериозна предпоставка за устойчивост и ефективно изпълнение.

Изберете РКЕМ ГРУП за саниране и топлоизолация, за да се насладите на подобрена енергийна ефективност, с която да намалите разходите за отопление и охлаждане. Свържете се с нас днес, за да започнем незабавно съвместна работа.

Прецизни изолации от РКЕМ Груп

Цялостни решения за саниране и топлоизолация

Намалете сметките си за ел.енергия

В РКЕМ ГРУП предлагаме голям избор от услуги, свързани със саниране и топлоизолация на сгради, къщи и блокове. Нашият екип от професионални майстори и инженери ще Ви помогнат да подобрите енергийната ефективност и да спестите голяма сума пари от сметки.

Подобрете външния вид на сградата и постигнете висока енергийна ефективност

Чрез полагането на топлоизолация на външните фасадни стени ще постигнете ефект “2 в 1”, а именно красив външен вид на сградата и подобряване на микроклимата вътре в жилището си.

Нека Ви съдействаме с ремонта на общите части

Освен за външната част, можем да Ви помогнем и с ремонта на общите части, включително и смяна на ВиК и електрически инсталации, смяна на дограма и стъклопакети, за да се осигури максимално добра енергийна ефективност на жилището Ви.

Включващи участие в програми за подобряване на енергийната ефективност на сградния фонд

Освен стандартните услуги, нашите специалисти са готови да вземат предвид индивидуалните особености на проектите Ви, за да предложат най-доброто решение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим Вашите желания и да получите персонализирано предложение.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1➡
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Достъпни цени за извършване на саниране и топлоизолация на сгради

Ще предложим на Вашето внимание ценова оферта, която да е съобразена с финансовите Ви ресурси, без да занижаваме качеството на изпълнение. След извършването на услугата саниране ще започнете да си възвръщате инвестираните средства.
ВИД ИЗОЛАЦИОНЕН МАТЕРИАЛЦЕНА
Изолация със стиропор EPSот 40 лв кв/м
Изолация с XPSот 50 лв кв/м
Изолация с Neopor BASFот 80 лв кв/м
Изолация с минерална (каменна) ватаот 80 лв кв/м
Всички посочени цени са без ДДС.

Често задавани въпроси за процеса на саниране и топлоизолация от RKEM GROUP

Напълно разбираемо е да имате множество въпроси за санирането и топлоизолацията, на които ние с удоволствие ще се постараем да отговорим, за да направите информиран избор. В тази секция ще откриете няколко основни насоки

Запитване за Саниране и топлоизолация

Секция контакти снимка

Други наши услуги