РКЕМ ГРУП - Експертите в санирането и топлоизолацията на сгради

RKEM GROUP притежава значителен опит в санирането и топлоизолацията на сгради. С над 12 години опит, професионални майстори, специалисти инженери и стотици успешни проекти, ние гарантираме високо качество и удовлетворяващ резултат.
Саниране и топлоизолация
РКЕМ - водещ в изолации

Преобразете Вашия дом с качествено саниране от РКЕМ ГРУП!

РКЕМ ГРУП е компания с опит в областта на санирането на сгради, къщи и блокове. С повече от 12 години опит, нашият екип от професионални майстори и специалисти инженери работи непрекъснато, за да се усъвършенства.

Установете контакт с нас и нека разгледаме как можем да превърнем Вашия дом или сграда в енергийно-ефективно пространство.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Изберете РКЕМ ГРУП – Вашият надежден партньор в санирането и топлоизолацията

RKEM GROUP е точният избор на строителен партньор с 12 години опит. Стараем се да сме в крак с всички новости в областта на санирането и топлоизолацията на жилищни и индустриални сгради. На какво се дължи нашият успех?

  • Опитни специалисти

Екипът ни от сертифицирани инженери и квалифицирани майстори се стреми да Ви предостави висококачествени услуги.

  • Поемане на отговорност

За нас е важно да спазваме принципа на добросъвестното изпълнение. Работим в съответствие със законовите изисквания и прилагаме най-добрите практики в сектора.

  • Качество на вложените материали

Осъзнаваме важността на материалите, с които работим, защото те са сериозна предпоставка за устойчивост и ефективно изпълнение.

Изберете РКЕМ ГРУП за саниране и топлоизолация, за да се насладите на подобрена енергийна ефективност, с която да намалите разходите за отопление и охлаждане. Свържете се с нас днес, за да започнем незабавно съвместна работа.

Цялостни решения за саниране и топлоизолация

Намалете сметките си за ел.енергия

В РКЕМ ГРУП предлагаме голям избор от услуги, свързани със саниране и топлоизолация на сгради, къщи и блокове. Нашият екип от професионални майстори и инженери ще Ви помогнат да подобрите енергийната ефективност и да спестите голяма сума пари от сметки.

Подобрете външния вид на сградата и постигнете висока енергийна ефективност

Чрез полагането на топлоизолация на външните фасадни стени ще постигнете ефект “2 в 1”, а именно красив външен вид на сградата и подобряване на микроклимата вътре в жилището си.

Нека Ви съдействаме с ремонта на общите части

Освен за външната част, можем да Ви помогнем и с ремонта на общите части, включително и смяна на ВиК и електрически инсталации, смяна на дограма и стъклопакети, за да се осигури максимално добра енергийна ефективност на жилището Ви.

Включващи участие в програми за подобряване на енергийната ефективност на сградния фонд

Освен стандартните услуги, нашите специалисти са готови да вземат предвид индивидуалните особености на проектите Ви, за да предложат най-доброто решение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим Вашите желания и да получите персонализирано предложение.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Частен клиент от Драгичево се възползва от топлоизолация за жилището си В случая на нашия клиент извършихме максимално голям кръг от услуги, свързани с...

Често задавани въпроси за процеса на саниране и топлоизолация от RKEM GROUP

Напълно разбираемо е да имате множество въпроси за санирането и топлоизолацията, на които ние с удоволствие ще се постараем да отговорим, за да направите информиран избор. В тази секция ще откриете няколко основни насоки

Запитване за Саниране и топлоизолация

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Експертите в шпакловането  – осигурете си перфектен завършек на интериорното и екстериорното пространство РКЕМ ГРУП е доказан лидер в сферата на шпакловките (декоративна мазилка,...
Открийте перфектното решение в сухото строителство с РКЕМ ГРУП Доволните клиенти и реализираните обекти доказват професионализма ни. Ние осигуряваме широка гама от услуги в...
Спестете си бъдещи проблеми с ел.инсталацията с помощта на РКЕМ ГРУП Нашата фирма разполага с 12-годишен опит в строителния сектор, доказани специалисти в областта...

Повече информация за Саниране и топлоизолация

Шпакловките и мазилките са важни материали, които се използват за защита и подобряване на външния вид на стените и таваните в дома. Те могат...
‍В миналото къщите са били построени със собствен източник на топлина. Стените на къщата са действали като пасивна бариера за задържане на топлината. Днес...