Изграждане на метален навес с поликарбонатни плоскости

Проектът „Изграждане на метален навес с поликарбонатни плоскости върху терасата на къща“ е насочен към създаването на защитено и естетически приятно външно пространство. Чрез комбинирането на здравината на металната конструкция с лекотата и пропускливостта на светлина на поликарбонатните плоскости, този проект предлага идеалното решение за добавяне на функционален и стилен навес над терасата на вашата къща.

Целта на изграждането на метален навес с поликарбонатни плоскости е да се предостави ефективна защита от атмосферните условия за терасата, позволявайки едновременно на обитателите на къщата да се наслаждават на открито пространство през цялата година. Поликарбонатните плоскости осигуряват отлична защита от UV лъчи и дъжд, докато металната конструкция гарантира дълготрайност и стабилност. Проектът е идеален за тези, които искат да увеличат употребяемата площ на своя дом и да добавят стойност към своя имот.

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Извършени услуги

Срещнете се с природата с помощта на дървена беседка или навес Превърнете  Вашия двор в място за почивка и  удоволствие. Представете си слънчев ден,...