инверт лого

RKEM GROUP - Над 10 години качествено изграждане на ВиК инсталации

Доверете ни се, за получите висококачествено изграждане и проектиране на ВиК инсталация. РКЕМ ГРУП притежава над 12 години опит в строителния бранш, разполага с квалифицирани майстори и инженери. Зад гърба си имаме огромен брой успешни проекти и доволни клиенти.
РКЕМ - гаранция за отлично изпълнение на ВиК работи

Професионално изграждане на В и К инсталации за Вашия дом или бизнес

В RKEM GROUP осъзнаваме важността на качественото изграждане на ВиК системи, а ние сме експерти в тази област. В лицето на нашата фирма ще получите гарантирано качество, прецизност и професионализъм при изграждането на ВиК инсталацията за кухня, баня или където е необходимо. Свържете се с нас още днес и избегнете куп проблеми и течове чрез изграждането на водопроводна и канализационна система със сертифицирани материали!

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП?

Възложете ВиК инсталациите на нашите опитни специалисти и очаквайте безупречно качество и надеждност. Ето с какво се отличаваме от останалите на пазара:

  • 12 години опит в сферата на ВиК инсталации

RKEM GROUP е в строителния бизнес от 12 години, през това време сме реализирали успешно стотици обекти и сме оставили много доволни клиенти.

  • Квалифицирани и сертифицирани майстори и инженери

Нашият екип се състои от доказани специалисти, които ще се погрижат за вашите ВиК инсталации от началото до края.

  • Качествени материали от водещи производители от целия свят

Ние работим само с материали, с гарантирано качество, което е предпоставка за дълготрайност и надеждност на Вашите ВиК инсталации.

  • Гаранция за всяка извършена услуга

RKEM GROUP ще Ви предостави гаранция за извършените дейности, за да сте сигурни, че Вашите ВиК инсталации ще работят безпроблемно.

Не чакайте повече! Свържете се с RKEM GROUP сега и си осигурете професионално изграждане на  ВиК инсталация за всеки обект. Гарантирано качество!

Професионално поддържане на ВиК системи от РКЕМ

В и К услуги, предлагани от RKEM GROUP

РКЕМ GROUP предлага професионално изграждане на ВиК инсталации за Вашата къща, апартамент или бизнес. Ние разполагаме с опитни специалисти – майстори и инженери, които ще Ви гарантират качеството на работата и удовлетворителен резултат.

Нашият екип от специалисти предлага пълен набор от услуги за ремонт на В и К системи. Ако се сблъскате с проблеми с тръбите, течове или износени части, RKEM GROUP е тук, за да Ви помогне да възстановите нормалното функциониране на ВиК мрежата.

RKEM GROUP извършва смяна на водомери, както и проверка на ВиК инсталации за правилно и ефективно функциониране. Ние ще се погрижим за водопроводната система, за да бъдете спокойни.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1➡
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Цени за изграждане на ВиК инсталация в зависимост от финансовите Ви възможности

В РКЕМ ГРУП разбираме, че ценовото предложение е важен фактор при избора на услугата изграждане на ВиК инсталация. Ние се стремим да постигнем баланс между цена и качество. Избирайки РКЕМ ГРУП Вие инвестирате в оптимално разпределени финансови ресурси.
Вид на услугатаЦена
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби ф20мм за студена вода, вкл,фитинги26,52 лв л/м
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби ф25мм за студена вода, вкл,фитинги53,74 лв л/м
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби Ф20мм за топла вода,вкл,фитинги31,19 лв л/м
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби Ф25мм за топла вода,вкл,фитинги56,07 лв л/м
Доставка и монтаж на тоалетна чиния, комплект с вградено тоалетно казанче с констр,за закрепване, тоалетно седало и бутон за вграденото казанче1157,46 лв бр
Доставка и монтаж на стенно тоалетно казанче с арматура331,89 лв бр
Доставка и монтаж на смесител стенен за умивалник160,34 лв бр
Доставка и монтаж санитарен умивалник 60см,373,52 лв бр
Всички посочени цени са без ДДС.

Често задавани въпроси (FAQ)

Събрахме част от Вашите въпроси и се постарахме да отговорим на достъпен език, за да разберете какво да очаквате и как протича процеса на изграждане на ВиК инсталация.

Запитване за ВиК инсталации

Секция контакти снимка

Други наши услуги