RKEM GROUP - Над 10 години качествено изграждане на ВиК инсталации

Доверете ни се, за получите висококачествено изграждане и проектиране на ВиК инсталация. РКЕМ ГРУП притежава над 12 години опит в строителния бранш, разполага с квалифицирани майстори и инженери. Зад гърба си имаме огромен брой успешни проекти и доволни клиенти.
РКЕМ - гаранция за отлично изпълнение на ВиК работи

Професионално изграждане на В и К инсталации за Вашия дом или бизнес

В RKEM GROUP осъзнаваме важността на качественото изграждане на ВиК системи, а ние сме експерти в тази област. В лицето на нашата фирма ще получите гарантирано качество, прецизност и професионализъм при изграждането на ВиК инсталацията за кухня, баня или където е необходимо. Свържете се с нас още днес и избегнете куп проблеми и течове чрез изграждането на водопроводна и канализационна система със сертифицирани материали!

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП?

Възложете ВиК инсталациите на нашите опитни специалисти и очаквайте безупречно качество и надеждност. Ето с какво се отличаваме от останалите на пазара:

  • 12 години опит в сферата на ВиК инсталации

RKEM GROUP е в строителния бизнес от 12 години, през това време сме реализирали успешно стотици обекти и сме оставили много доволни клиенти.

  • Квалифицирани и сертифицирани майстори и инженери

Нашият екип се състои от доказани специалисти, които ще се погрижат за вашите ВиК инсталации от началото до края.

  • Качествени материали от водещи производители от целия свят

Ние работим само с материали, с гарантирано качество, което е предпоставка за дълготрайност и надеждност на Вашите ВиК инсталации.

  • Гаранция за всяка извършена услуга

RKEM GROUP ще Ви предостави гаранция за извършените дейности, за да сте сигурни, че Вашите ВиК инсталации ще работят безпроблемно.

Не чакайте повече! Свържете се с RKEM GROUP сега и си осигурете професионално изграждане на  ВиК инсталация за всеки обект. Гарантирано качество!

Професионално поддържане на ВиК системи от РКЕМ

В и К услуги, предлагани от RKEM GROUP

РКЕМ GROUP предлага професионално изграждане на ВиК инсталации за Вашата къща, апартамент или бизнес. Ние разполагаме с опитни специалисти – майстори и инженери, които ще Ви гарантират качеството на работата и удовлетворителен резултат.

Нашият екип от специалисти предлага пълен набор от услуги за ремонт на В и К системи. Ако се сблъскате с проблеми с тръбите, течове или износени части, RKEM GROUP е тук, за да Ви помогне да възстановите нормалното функциониране на ВиК мрежата.

RKEM GROUP извършва смяна на водомери, както и проверка на ВиК инсталации за правилно и ефективно функциониране. Ние ще се погрижим за водопроводната система, за да бъдете спокойни.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси (FAQ)

Събрахме част от Вашите въпроси и се постарахме да отговорим на достъпен език, за да разберете какво да очаквате и как протича процеса на изграждане на ВиК инсталация.

Запитване за ВиК инсталации

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация за ВиК инсталации

Един стар апартамент може да бъде реновиран или да се пренаредят мебелите в него. В една стара селска къща, в допълнение към ремонтите и...
Банята вероятно е едно от най-предизвикателните помещения за преобразяване. Проектирането на баня не е лесна задача. Тя се нуждае от пространство, място за съхранение,...