Професионални услуги за усвояване на тераси от РКЕМ ГРУП

RKEM GROUP предлага професионални услуги за усвояване на тераси и балкони, увеличавайки използваемата площ и функционалността на Вашето жилищно пространство. С над 10 години опит и стотици успешни проекти, ние сме Вашето решение.
Усвояване на тераси
Усвояване на тераси на топ цени

Трансформирайте Вашата тераса в допълнително жилищно пространство

RKEM GROUP е Вашият надежден партньор в усвояването  на тераси. С многогодишен опит в строителството, доказани професионалисти и стотици успешно реализирани обекти, ние сме готови да отговорим на Вашите потребности и да превърнем терасата Ви в уютно пространство.

Действайте смело, ние ще Ви помогнем. Потърсете ни на посочения телефон, имейл или попълнете контактната форма на уебсайта ни.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП за преустройството на терасата си?

RKEM GROUP  е изборът на стотици доволни клиенти по отношение на усвояването на тераси или балкони. Нашата фирма, притежава  следните предимства:

  • Дългогодишен професионален опит

С екипът от специалисти на РКЕМ ГРУП, ще постигнете максимално добър краен резултат.

  • Индивидуален подход

Работим в тясно сътрудничество с Вас, за да разберем Вашите предпочитания и с финансовите средства, които бихте отделили.

  • Качествени материали

Използваме само най-висококачествените материали, предлагани на пазара  с цел да гарантираме добра енергийна ефективност, дълготрайност и красив естетически вид.

  • Цялостна грижа

От проектирането до завършването на проекта, РКЕМ ГРУП ще се погрижи за всеки детайл, както и за безпроблемното изпълнение на работата.Изберете RKEM GROUP още днес и трансформирайте Вашата тераса в допълнително жилищно пространство, където да се наслаждавате на всеки момент! Свържете се с нас на телефон 0700 50 240 или попълнете формата за запитване на нашия сайт.

Оползотворяване на терасното пространство - услуги предоставяни от RKEM GROUP

Направете план за действие и го изпълнете

Нашият екип ще Ви помогне да изберете правилната дограма и топлоизолация, като се позовават на дългогодишния си опит и компетентното мнение на майсторите ни.

Не губете излишна топлина

Използвайки минерални или органични материали, ще осигурим оптимална топлоизолация и защита от атмосферните влияния.

Вземете правилното решение за поставянето на дограма

Инсталиране на дървена, алуминиева или PVC дограма, с различни видове стъклопакети, за да отговарят на Вашите нужди и предпочитания.

Правилната подготовка е наполовина добре свършена работа

Изравняване на пода, монтаж на гипсокартон, фина шпакловка, зидане с тухли, топлоизолация с вата, къртене на под прозорец, боядисване и други, според състоянието на Вашата тераса или балкон.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Превърнете терасата си във функционална и красива част от своя дом Преди да пристъпим към ремонтните дейности и монтаж на нова дограма и други...

Често задавани въпроси относно преустройството на балкона

RKEM GROUP разкрива всичко, което трябва да знаете за усвояването на тераси!

Запитване за Усвояване на тераси

Секция контакти снимка

Други наши услуги

РКЕМ ГРУП – Изолирайте покрива си, за да го предпазите в дългосрочен аспект RKEM GROUP  все повече и повече увеличава броят на доволните си...
Покривни конструкции – сигурност и гарантирано качество с РКЕМ ГРУП Разчитайте на нас от RKEM GROUP  за изграждането на устойчиви, сигурни и качествени покривни...
Създайте изцяло нов покрив с РКЕМ ГРУП Изграждането на нов покрив е от съществено значение за защитата на Вашия дом. С над 10-годишен опит,...

Повече информация за Усвояване на тераси

Добре дошли в света на ремонта на тераса, представен от експертите на РКЕМ ГРУП. Като професионален майстор с обширен опит в областта, аз разбирам...
Затварянето на терасата се превръща в популярен начин за увеличаване на жизненото пространство в съвременния дом. Това не само добавя допълнителна стая, но и...
Като професионален майстор с над 10 години опит и множество реализирани проекти в областта на усвояването на тераси, с удоволствие ще Ви предоставям ценни...
Добре дошли в света на сезонните грижи и поддръжка на терасата след ремонт. Ремонтът на терасата може да бъде вълнуващ проект, който трансформира външното...