лого ркем груп

Озеленяване и ландшафт дизайн

Озеленяването е един от етапите, през които се минава при построяването на жилищни сгради, къщи, вили и други обекти. Ние от RKEM не можем да бъдем безучастни към този важен фактор и предлагаме изграждане на зелени площи, аранжировки, иновативни видове озеленяване и снегопочистване на терени. Вие можете да ни използвате за всяка една от споменатите услуги. Разбира се, за постигането на добри резултати, ще се погрижат истински специалисти в областта.
Озеленяване

Ето и какво включват услугите ни по озеленяване

Клиентите на RKEM могат да се възползват от нашите строителни услуги, за да се радват на висококачествени и издръжливи сгради направени посредством изискванията и стандартните за качество в Европа и останалия свят. Озеленяването е един от процесите, с чиято помощ ще се радвате на по-красива визия във вашия имот, и ще се насладите на майката природа. По-долу ще споменем накратко, в какво се състоят услугите ни, ако искате да се възползвате от тях.

 

Озеленяване - РКЕМ

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Изграждане на зелени площи

Бетоновото строителство и наглед скучните панелни блокове и пространствата пред тях, могат да придобият по-атрактивен и естетически издържан външен вид, когато пожелаете да изградим зелени площи, на които да се радвате. За целта предоставяме специалисти по ландшафтен дизайн, затревяване с чимове и тревни смеси, засаждане на декоративна растителност и други.

Тези на дейности се извършват, както за жилищни сгради, така и за къщи и вили. На разположение са и опции като отрязване на опасни дървета и прочистването на различни площи. С наша помощ ще получите ударна доза природа, която да внесе малко свежест в живота ви.

Аранжировки

Освен зелените площи, за които предоставихме информация, имаме възможност да извършим различни аранжировки включващи оформянето на цветни фигури и интериорни или екстериорно аранжиране с цветя. Можем да бъде полезни при изграждането на паркове, летни градини, зелени площи и други. Работим по иновативна технология и постигаме високи резултати.

За никого не е тайна, че цветните и живи скулптури са на почит. С тях могат да се направят буквално чудеса привличащи вниманието на всеки човек. Ние не само ще аранжираме площите пред блока, но и ще се погрижим за красивата градина във вашата къща. Даваме 100% гаранция.

Иновативни видове озеленяване

Те се касаят до хидропосевите, укрепването на откосите, покривното и вертикално озеленяване. За всички тях може да се свържете с фирмата ни, а ние ще предложим най-добрата оферта, която няма как да не Ви допадне. Нашият опит пък ще Ви даде доказателство, че сте извършили правилната инвестиция в иновативно озеленяване. Доверете ни се, и ще останете доволни.

 

 

 

 

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group