Сухо строителство от РКЕМ ГРУП - експертите с 12 години опит

В РКЕМ ГРУП знаем колко е важно да изпълним Вашите строителни проекти ефективно и безкомпромисно. Благодарение на нашият екип от доказани експерти, майстори и инженери ще Ви предложим професионално сухо строителство на най-високо ниво.
Сухо строителство
РКЕМ - вашето решение за сухо строителство

Открийте перфектното решение в сухото строителство с РКЕМ ГРУП

Доволните клиенти и реализираните обекти доказват професионализма ни. Ние осигуряваме широка гама от услуги в областта на сухото строителство – от окачени тавани и предстенни обшивки до дървени и метални конструкции, съчетаващи в себе си отлични топло-, влаго- и шумоизолационни решения.

Разчитайте смело на РКЕМ ГРУП за Вашия строителен проект в сухото строителство. С над 10 години опит, доказали се с времето майстори и инженери няма как да сгрешите. Свържете се с нас за безплатна консултация и за да получите ценова оферта!

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП за Вашите проекти в областта на сухото строителство

  • Опит и професионализъм

С над 12 години опит в сектора, РКЕМ ГРУП разчита на доказали се във времето експерти, майстори и инженери, които гарантират високо качество на работа.

  • Широка гама от услуги

Ние предлагаме пълната гама от услуги в областта на сухото строителство – от проектиране до изпълнение.

  • Индивидуален подход

Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да предоставим персонализирани решения, които отговарят на потребностите им.

  • Удовлетвореност на клиентите

Имаме редица доволни клиенти, оставили положителни референции, които да засвидетелстват свидетелстват нашия професионализъм и надеждност.

Сега е времето да действате! Свържете се с РКЕМ ГРУП днес и оставете плочките в банята на заден план, оставете Вашите сухо строителни проекти в ръцете на професионалистите. Възползвайте се от нашите услуги, за да осъществите идеалната Визия на дома си и да създадете устойчиви и енергоефективни сгради.

Услуги в областта на сухото строителство, предоставяни от РКЕМ ГРУП

Различни модулни и звукоизолационни решения

РКЕМ ГРУП може да Ви предложи различни видове окачени тавани от гипсокартон Кнауф, метални или модулни. Също така работим със системи за предстенни обшивки. Те от своя страна представляват огнеустойчиви и звукоизолационни решения.

Изберете естетиката на дървото или здравината на метала

Ние от RKEM GROUP ще Ви предложим варианти на сглобяеми дървени конструкции или пък стоманени. Също така, ако предпочитате имаме налични леки метални конструкции, за да подобрите интериора си.Предлагаме услуги по доставката и монтажа на самите конструкции.

Персонализирайте жилището си

С цел да бъдем максимално полезни и да подходим индивидуално спрямо Вашия случай можем да Ви предложим проектиране на най-подходящото интериорно решение в областта на сухото строителство.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Съвместни действия по пътя на промяната на предназначението на гараж в жилищна стая Най-напред бяха уточнени конкретните искания на възложителя и съгласуването им със...

Често задавани въпроси за сухото строителство, осъществявано от РКЕМ ГРУП

Събрали сме въпросите, които най-много Ви вълнуват и сме се постарали да отговорим кратко и ясно. Все пак, ако имате още неясноти сме на разположение за подробна информация на питанията Ви.

Запитване за Сухо строителство

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Изберете качеството, доверете се на експертите при сглобяемите къщи В “RKEM GROUP”  Ви предлагаме сглобяеми къщи, които съчетават съвременния дизайн, бързината в изграждането и...
Преобразете Вашия дом с качествено саниране от РКЕМ ГРУП! РКЕМ ГРУП е компания с опит в областта на санирането на сгради, къщи и блокове....
РКЕМ ГРУП – Вашият партньор в сферата на грубия строеж Открийте качеството и надеждността на грубия строеж с РКЕМ ГРУП – компания с дългогодишен ...

Повече информация за Сухо строителство

‍В миналото къщите са били построени със собствен източник на топлина. Стените на къщата са действали като пасивна бариера за задържане на топлината. Днес...
В условията на криза с достъпните жилища и нарастващото население никога не е имало по-голяма нужда от нови жилища. Скъпи и бавни за изграждане,...
Шпакловките и мазилките са важни материали, които се използват за защита и подобряване на външния вид на стените и таваните в дома. Те могат...