Геодезически услуги

RKEM GROUP предоставя пълна гама от геодезически услуги в сферата на строителството. Клиентите могат да се възползват от професионалния ни екип, който предлага заснемането на площи, с цел предстоящ проект за построяване на обект, трасиране на елементите на обекта (фундамент, ниво на плоча, оси на обекта), пълно изчисляване на изкопните обеми, насипи и прочие. В услугите ни влизат всякакви геодезически дейности, като разполагаме с модерни инструменти и техника.

Геодезията в строителството е от водещо значение, тъй като благодарение на нея, се извършва качествено проектиране и се избягват всички възможни рискове при построяване на жилищни или промишлени сгради. Извършва се прецизно измерване и картографиране на повърхностите, за да може да се стигне до добър краен резултат. Тези полезни практики са приоритет на нашата фирма.

Какви геодезически услуги предлага RKEM Group?

В увода на страницата ни, обяснихме накратко от какви услуги можете да се възползвате, а в следващите редове ще дадем малко по-подробна информация за тях. Ако има нещо, което не е ясно, то винаги можете да се обадите на фирмения ни телефон, за да отговорим на питанията ви.

Попитайте за нашата промоция за Геодезия

Дни
Часа
Минути
Секунди

Геодезическо заснемане

Нашите клиенти могат да се възползват от услугата „Геодезическо заснемане“, което се извършва за всякакви видове имоти и имотни граници, земеделска земя, сгради, линейни обекти и гори. Услугата включва обработка на данните от заснемането, запазването им в документален вид и подготовката им за приложение. Всички тези дейности се извършват от квалифициран персонал.

Трасиране на обект

Трасирането на обекти в строителството е познато на масовия потребител като забиване на колчета. Тази услуга предоставя възможност за правилното определяне на терена върху, който ще бъде построена дадена сграда. Трасирането играе важна роля и при посочване на границите за определен имот. Тази услуга е приложима за различни сгради, земеделски земи, гори и прочие.

Изчисляване на изкопи и насипи

Земните работи в строителството не могат да минат без прецизното изчисляване на изкопите и насипите. След като се изчисли обема на земните работи, се преминава към същинската дейност. Детайлното планиране и математическо изчисление на окопите, ямите и насипите използвани в строителството са много важен елемент, както може би вече знаете. Ние сме на разположение.

Услуги при Геодезия

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Защо да изберем геодезия от RKEM?

Разполагаме с инженери – геодезисти, които могат да се справят с всяка една задача. По-горе представените услуги се изпълняват от квалифицирани кадри, които имат дълъг опит в измерванията, заснеманията, трасирането на обекти и други геодезически дейности. Работили сме по хиляди проекти и сме водили нещата до щастлив край. Това ще направим и във ваша полза. Предлагаме съдействие от професионалисти на ниски цени за София и цяла България.

Проектирането и изпълнението на строителните Ви цели не може да мине без намесата на геодезисти с опит. В този ред на мисли, не е нужно да търсите други, защото ние сме близо до Вас и сме готови да Ви съдействаме, след като ни се обадите. С модерната ни техника, инструментите ни и транспортните ни средства ще предложим пълен пакет от услуги и обслужване на европейско равнище. Смятаме, че това са достатъчни причини, за да се свържете с нас на посочените адреси.