лого ркем груп

Геодезически услуги

RKEM GROUP предоставя пълна гама от геодезически услуги в сферата на строителството. Клиентите могат да се възползват от професионалния ни екип, който предлага заснемането на площи, с цел предстоящ проект за построяване на обект, трасиране на елементите на обекта (фундамент, ниво на плоча, оси на обекта), пълно изчисляване на изкопните обеми, насипи и прочие. В услугите ни влизат всякакви геодезически дейности, като разполагаме с модерни инструменти и техника.
Геодезия

Геодезията в строителството е от водещо значение, тъй като благодарение на нея, се извършва качествено проектиране и се избягват всички възможни рискове при построяване на жилищни или промишлени сгради. Извършва се прецизно измерване и картографиране на повърхностите, за да може да се стигне до добър краен резултат. Тези полезни практики са приоритет на нашата фирма.

Какви геодезически услуги предлага RKEM Group?

В увода на страницата ни, обяснихме накратко от какви услуги можете да се възползвате, а в следващите редове ще дадем малко по-подробна информация за тях. Ако има нещо, което не е ясно, то винаги можете да се обадите на фирмения ни телефон, за да отговорим на питанията ви.

 

Геодезия - РКЕМ

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Геодезическо заснемане

Нашите клиенти могат да се възползват от услугата „Геодезическо заснемане“, което се извършва за всякакви видове имоти и имотни граници, земеделска земя, сгради, линейни обекти и гори. Услугата включва обработка на данните от заснемането, запазването им в документален вид и подготовката им за приложение. Всички тези дейности се извършват от квалифициран персонал.

Трасиране на обект

Трасирането на обекти в строителството е познато на масовия потребител като забиване на колчета. Тази услуга предоставя възможност за правилното определяне на терена върху, който ще бъде построена дадена сграда. Трасирането играе важна роля и при посочване на границите за определен имот. Тази услуга е приложима за различни сгради, земеделски земи, гори и прочие.

Изчисляване на изкопи и насипи

Земните работи в строителството не могат да минат без прецизното изчисляване на изкопите и насипите. След като се изчисли обема на земните работи, се преминава към същинската дейност. Детайлното планиране и математическо изчисление на окопите, ямите и насипите използвани в строителството са много важен елемент, както може би вече знаете. Ние сме на разположение.

 

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group