Професионално шпакловки и мазилки от РКЕМ ГРУП - експертите с 12 години опит

RKEM GROUP предлага широка гама от услуги в областта на шпакловането и мазилката, включително изравняваща, завършваща, тераколена и гипсова шпакловка. С над 12 години опит, сертифицирани инженери и майстори, нашата фирма гарантира за висококачествено изпълнение и затова, че ще останете доволни.
Професионални шпакловки от РКЕМ

Експертите в шпакловането  – осигурете си перфектен завършек на интериорното и екстериорното пространство

РКЕМ ГРУП е доказан лидер в сферата на шпакловките (декоративна мазилка, мазилка за външни или интериорни стени, или мазилка за мокри помещения,) с 12 годишен опит, сертифицирани инженери и майстори, и материали, доволни клиенти и стотици успешно реализирани обекти.

Възползвайте се от нашия опит и знания. РКЕМ ГРУП гарантира професионално шпакловане, което ще отговори на Вашите нужди и очаквания.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП – Вашият сигурен партньор при шпакловките и мазилките

С течение на годините практическа работа сме успели да се усъвършенстваме и да Ви предложим:

  • Солиден опит и професионализъм

С 12 години опит в строителния бранш RKEM GROUP се гордее с постиженията си в ремонтите и довършителните работи. Нашият експертен екип, ще Ви предостави висококачествени услуги, съчетани с иновативни строителни технологии.

  • Индивидуален подход към всеки клиент

Всеки проект е уникален и затова предлагаме персонализирани решения, които да отговарят конкретно на Вашите желания. Стремим се да превърнем Вашите мечти в реалност, като обсъдим детайлно идеите Ви.

  • Качество, на което можете да разчитате

В РКЕМ ГРУП, качеството на услугите е наш приоритет. Ние използваме само висококачествени материали и иновативни технологии, за да гарантираме дълготрайни и издръжливи решения според пространството, с което разполагате.

  • Доволни клиенти и качествено завършени обекти

В нашата фирмена история присъстват огромен брой успешно реализирани проекти и доволни клиенти – доказателството за нашата качествена работа при шпакловането и мазилката.

Свържете се с РКЕМ ГРУП още сега!

Не пропускайте възможността да работите професионалисти в сферата на шпакловането и мазилката!

Иновативни шпакловки от РКЕМ

Представяме на Вашето внимание услугите, които извършваме в шпакловането и мазилките

Постигнете желания краен резултат

Ще Ви предложим богат избор между гипсова и вароциментова мазилка, както и фини шпакловки за завършек на интериора.

Осигурете си устойчивост и дълготрайна защита от капризите на времето

РКЕМ ГРУП предлага шпакловка с висококачествен теракол и вароциментова мазилка за външни стени и фасади, за да Ви осигурим сигурна защита от атмосферни влияния за дълго време.

За идеален завършек

Ние от РКЕМ ГРУП сме експерти в областта, нашите специалисти владеят техниките за шпакловане на гипсокартон, осигурявайки безшевно сливане на плоскостите и перфектно покритие на фугите.

Подсилете здравината на стената си

За да гарантираме дълготрайност на Вашите стени и ръбове, ние предлагаме монтаж на алуминиеви ръбохранители, които предпазват от пречупване, излющване и отронване.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Шпакловането - често задавани въпроси към РКЕМ ГРУП

Нашият екип е събрал Вашите въпроси, за да може да се информирате какво да очаквате от самата услуга.

Запитване за Шпакловане

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация за Шпакловане

Шпакловките и мазилките са важни материали, които се използват за защита и подобряване на външния вид на стените и таваните в дома. Те могат...
Какво е дограма и защо е важна Тя е един от основните елементи на дома, който играе важна роля за защитата и комфорта на...