Промишлено строителство с РКЕМ ГРУП - Вашият партньор за успешни проекти

RKEM GROUP има доказан опит и необходимите удостоверения, издадени от Камарата на строителите в България за извършването на строителство на промишлени помещения и разполага с екип от висококвалифицирани строители.
Промишлено строителство
Надеждно промишлено строителство от РКЕМ Груп

Експертите в изграждането на промишлени сгради

РКЕМ ГРУП заема водещи позиции в промишленотото строителство. Строителната ни компания има доста солиден натрупан опит и се отнася с професионализъм към всяко задание . Предлагаме оптимални решения за производствени цехове, складове, метални конструкции.

Свържете се с нас сега и доверете Вашия проект на нашите строители от най-висок клас!

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да изберете РКЕМ ГРУП за Вашите промишлени строителни проекти?

Ние в РКЕМ ГРУП сме напълно наясно, че промишленото строителство е от съществено значение за икономическия ръст и развитието на Вашата фирма. Ето защо сме предпочитан избор от множество корпоративни клиенти. Нашите ключови предимства съчетават:

  • Опит и професионализъм

Със стотици успешно реализирани проекти зад гърба си, нашият екип от доказани инженери и технически лица има опита и уменията, необходими, за да се справят с всяка задача в промишленото строителство.

  • Високо качество на услугите

RKEM GROUP е фирма, известна с предоставянето на услуги с най-високо качество, като използва най-добрите материали и технологии, за да гарантира дълготрайни и функционални сгради.

  • Екологична отговорност

Ние осъзнаваме значимостта на опазването на околната среда и сме ангажирани с използването на устойчиви строителни практики и подходящи материали, които намаляват вредното въздействие на строителството върху природата.

  • Персонализирани решения

Разбираме, че всяка фирма има различни особености. Ето защо РКЕМ ГРУП предлага индивидуални решения, адаптирани специално към Вашите изисквания и бюджет.

Свържете се с РКЕМ ГРУП днес и започнете да работите с водеща фирма в областта на промишленото строителство. Нека да превърнем Вашите идеи в реалност и да създадем обектите, които ще са в синхрон с бизнеса Ви

Услуги в областта на промишленото строителство

Сградата, подходяща за развитието на бизнеса Ви

Нашите опитни инженери и архитекти ще работят с Вас, за да проектират и планират сградите, които да отговарят на Вашите изисквания и нужди, като вземат предвид ефективността, устойчивостта и функционалността.

Нека RKEM GROUP постави стабилни основи за успеха на бизнес сградата Ви

Ще се постараем да изградим здрави метални конструкции, както и стоманени прозорци за Вашите промишлени сгради.

Ще изградим идеалната сграда за Вас

Независимо дали търсите изграждане на търговски обекти или промишлени сгради, РКЕМ ГРУП ще Ви предостави решения, които са в съответствие с Вашия бюджет, времеви граници и в съответствие с нашите възможности.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Въпроси, свързани със строителството в промишлеността

Ако имате допълнителни въпроси или нужда от повече информация, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е на разположение, за да им отговори.

Запитване за Промишлено строителство

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Ландшафтен дизайн и озеленяване – създаване на перфектната градина според Вашите предпочитания В РКЕМ ГРУП предлагаме услуги по ландшафтен дизайн и проектиране на градини,...
Създайте уникална архитектура и направете най-подходящото проектиране с РКЕМ ГРУП RKEM GROUP е строителна компания, притежаваща опит в областта на архитектурата и проектирането, предлагаща...
Инвестирайте в пътна инфраструктура, изградена от нас RKEM GROUP е фирма със значителни познания и опит в областта на пътното строителство, с над 9...