Професионално къртене на стари плочки и облицовки

RKEM GROUP е Вашият надежден партньор за къртене и извършването на последващия ремонт на бани. С 12-годишен опит, отлично обучен екип и високо качество на услугите, гарантираме за крайния резултат.
Къртене на стени

Създайте идеалната основа за добър краен резултат с  РКЕМ ГРУП

Преди да започнем с поставянето на новите плочки, трябва да се отървем от старите. RKEM GROUP ще Ви помогне в това начинание, с цел да осигури гладка и чиста основа за по-нататъшното развитие на идеите Ви. Нашите специалисти са обучени да работят бързо и ефективно.

РКЕМ ГРУП  ще Ви окаже съдействие, за да създадете уникален и завладяващ екстериор или интериор.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

С какво се отличават къртаческите услуги от РКЕМ ГРУП?

Доверете се на нашите специалисти и се убедете в разликата от масовите предложения.

  • Опит и професионализъм

С 12-годишен опит в областта, нашият екип от квалифицирани майстори и инженери има доказан успех в реализацията на стотици проекти.

  • Широка гама от услуги

RKEM GROUP предлага къртене на стари плочки, поставяне на нови плочки и облицовки, ремонт и реновация на бани, както и външни облицовки и фасади.

  • Качество и удовлетвореност на клиентите

Предоставяме материали и услуги с най-високо високо качество, така че да останете доволни.

  • Персонализирани решения

В РКЕМ ГРУП разбираме, че всеки клиент има уникални желания и собствен вкус. Ще работим съвместно с Вас, за да успеем да отговорим на Вашите изисквания.

Свържете се с нас сега и ни  позволете да превърнем Вашите идеи в реалност!

Конкретни услуги, които ще Ви предложи РКЕМ ГРУП

Експертно и безопасно избавяне от старите облицовки

Ние предлагаме къртене с професионални машини на стари плочки, теракота, фаянс, санитария, вани и други строителни елементи. След като старите материали са премахнати, нашият екип има ангажимента да извози строителните отпадъци до законно сметище.

Персонализирайте смело Вашето помещение

Ние предлагаме поставяне на плочки за баня, кухня, тераса и други помещения. Работим с разнообразие от материали, като керамични плочки, мозайка, теракота и др. Нашите специалисти ще Ви дадат насоки как да изберете подходящия дизайн и материали, които да съответстват на Вашите желания и бюджет.

Превърнете Вашата баня в оазис на спокойствието

Можем да Ви предложим пълен ремонт на банята, включително ремонт на ВиК и електроинсталации, монтаж на нова санитария и аксесоари. Нашите инженери ще Ви помогнат да намерите оптималното решение за Вашата баня, като съчетаят функционалност, дизайн и комфорт.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси по отношение на т.нар. услуга “кърти, чисти и извозва”.

Отговаряме на Вашите въпроси относно предлаганите услуги от РКЕМ ГРУП

Запитване за Къртене

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Стабилно закрепени плочки от РКЕМ ГРУП Правилният избор на плочки и тяхното схематично подреждане е от съществено значение за крайния резултат и устойчивостта им. ...
Подобрете енергийната ефективност на дома си чрез подмяна на дограмата Вие сте на правилното място! RKEM GROUP е фирма с дългогодишен опит в сферата...
Преобразете Вашата баня с нашите професионални услуги В РКЕМ ГРУП разбираме, че банята е важно помещение в дома. Ние предлагаме комплексни услуги за ремонт...

Повече информация за Къртене

Какво е къртене, почистване и извозване на строителни отпадъци Къртене, чистене  и извозване на строителни отпадъци са основни процеси, свързани със строителството. Къртенето се...
Банята вероятно е едно от най-предизвикателните помещения за преобразяване. Проектирането на баня не е лесна задача. Тя се нуждае от пространство, място за съхранение,...
Нека преди да пристъпим обаче към цените от нашата строителна фирма, да разгледаме компонентите на един качествен ремонт на баня, а след това ще...