инверт лого

Смяна на дограма - алуминиева и ПВЦ от РКЕМ ГРУП

RKEM GROUP е Вашата надеждна строителна фирма за смяна или ремонт на алуминиева и ПВЦ дограма. Осъзнаваме и оценяваме важността на правилния подбор на изпълнител за това начинание. Убедете се в коректното отношение и изпълнение на Вашия проект.
Смяна на дограма
Ремонт на дограма от РКЕМ Груп

Подобрете енергийната ефективност на дома си чрез подмяна на дограмата

Вие сте на правилното място! RKEM GROUP е фирма с дългогодишен опит в сферата на монтажа на дограми. Ние сме наясно колко е важно качеството на дограмата, затова сме винаги насреща с най-добрите решения.

Подобрете комфорта на своя дом и се радвайте на топлина и уют през цялата година. Изберете РКЕМ ГРУП!

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да предпочетете РКЕМ ГРУП?

Доверете се на нашия опит и професионализъм за успешен монтаж или ремонт на дограма. Ето защо трябва да изберете нас:

  • Професионализъм и качество

Ние разполагаме с квалифицирани специалисти, които да гарантират безупречно монтиране на дограмата и да съдействат в случай на необходимост за ремонт.

  • Индивидуален подход

Ние от RKEM GROUP осъзнаваме, че всяко задание е уникално и затова предлагаме персонализирани решения,отговарящи  на Вашите предпочитания.

  • Гаранция за качество

РКЕМ ГРУП предоставя гаранция за качественото изпълнение на всички предлагани услуги. Ние се ангажираме да разрешим, ако възникне проблем с дограмата.

  • Доволни клиенти

Нашата водеща цел е да предоставим услуги, които дори да надхвърлят в добрия смисъл на думата очакванията на клиентите ни.

Създайте си комфорт и уют, в допълнение с повишена  енергийна ефективност на Вашия дом. Свържете се с РКЕМ ГРУП още днес!

създаване на комфорт чрез ремонт на дограма

Голям спектър от услуги, свързани с дограмата

Спестете си топлинните загуби

Нашите професионалисти ще Ви помогнат да изберете най-подходящата дограма за Вашето жилище, като ще се съобразят и с финансовите Ви възможности.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Успешно изпълнени проекти

С течение на годините “РКЕМ ГРУП” е реализирала множество проекти, които включват различни жилищни, промишлени и обществени обекти. 

Нашите успешно реализирани проекти могат да бъдат видени на територията на следните населени места: София, Дупница, Перник, Банкя , Долно Камарци и други.

Естеството на работа по тези обекти е различно – от цялостни ремонти на жилищни сгради, през ремонтни дейности в отделни помещения като бани, тераси или изграждане на покриви, боядисване – ние сме насреща, за да Ви помогнем чрез нашите знания и умения.

Често задавани въпроси относно дограмата и услугите, свързани с нея от РКЕМ ГРУП

Монтажа и смяната на дограмата са почти задължителни, за да бъде един дом комфортен и топъл без огромни сметки за ел.енергия. Разбираме Вашите желания и притесненения при дограмаджийските услуги, затова сме се опитали да Ви насочим какво предлагаме и да направите своя избор.

Запитване за Смяна на дограма

Секция контакти снимка

Други наши услуги

Повече информация свързана с Смяна на дограма

Планиране, организиране и контрол на ремонтния процес Един ремонтен процес винаги е натоварен със супер индивидуална нотка, която е под влиянието изцяло на вашите...
След като домът ви е пострадал от природни бедствия, като пожар или буря, може би се чудите как да подготвите помещението, преди да започнем...
Какво е дограма и защо е важна Тя е един от основните елементи на дома, който играе важна роля за защитата и комфорта на...