инверт лого

Богат избор от строителни услуги от портфолиото на РКЕМ ГРУП

Можем да Ви предложим строителни решения в грубия строеж, ел. инсталациите, В и К инсталациите, сухото строителство, външното саниране и вътрешната топлоизолация, шпакловките и мазилките, сглобяемите къщи.

Също така ще Ви окажем съдействие при осъществяване на ремонтни дейности, включващи: ремонти на различни видове сгради и помещения, смяна на дограма, бояджийски услуги, къртене и лепене на плочки.

В случай, че имате проблем с покрива, ще открием най-подходящите покривни решения, касаещи  изграждането на изцяло нов покрив, пренареждането на керемиди, хидроизолацията, подмяната на улуци, усвояването на тераси.

Сред останалите услуги, в които можем да Ви бъдем полезни са: промишлено строителство, пътно строителство, архитектура и проектиране,  геодезия, сондажи за вода и озеленяване.

Разгледайте нашите услуги!

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.