Ремонт с висококачествени битумни керемиди от РКЕМ ГРУП

RKEM GROUP предлага висококачествени битумни керемиди, професионален монтаж и консултации за дълготрайни покривни решения. С много доволни клиенти и стотици успешно реализирани проекти, можете да се доверите на нашия опит и професионализъм.
Качествени битумни керемиди

Нашите битумни керемиди за ефективна защита от вода, вятър и атмосферни влияния

РКЕМ ГРУП е водеща фирма в сферата на меките покриви, специализирана в монтажа на битумни керемиди. С дългогодишен опит, доказани майстори и инженери, ние предлагаме качествени услуги, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на Вашия покрив.

Възложете задачата с покрива на Вашия дом на RKEM GROUP и вижте разликата в качеството и издръжливостта, което битумните керемиди могат да Ви предложат.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Защо да предпочетете РКЕМ ГРУП?

Ние от RKEM GROUP се стремим да затвърждаваме положителното мнение сред клиентите си, за постигането на тази цел работим много усърдно при започването на всеки нов обект или проект. Какво още ни отличава?

  • Дългогодишен опит и доказани професионалисти

РКЕМ ГРУП притежава солиден опит в сектора и екип от доказани майстори и инженери, които ще осигурят високо ниво на качество и удовлетворяващ краен резултат.

  • Персонализирани решения

RKEM GROUP предлага подходящи решения, според индивидуалния случай, за да създадете дом, който да отговаря напълно на Вашата личност и стил.

  • Множество успешно реализирани проекти

С гордост можем да заявим, че имаме стотици успешно реализирани проекти и съответно голяма база от доволни клиенти.

  • Гаранция за качество

RKEM GROUP предлага гаранция за всички покривни услуги, свързани с битумни керемиди. Заложете на сигурния партньор и си гарантирайте безупречни резултати.

Не чакайте – възползвайте се от нашите услуги още днес! Свържете се с РКЕМ ГРУП и започнете своя проект с нашите професионални монтажни услуги за битумни керемиди.

Услуги, предлагани от РКЕМ ГРУП

Ние ще се погрижим за всичко

РКЕМ ГРУП предлага пълен монтаж на битумни керемиди, извършен от опитни майстори и инженери. Доверете ни се за цялостния процес  за ремонт на покрива с битумни керемиди – от подготовката на покривната конструкция до извършването на детайлните завършващи дейности.

Предотвратете излишната влага и плесен

Осигуряването на ефективна вентилация е предпоставка за по-голяма устойчивост на покрива с битумни керемиди. Нашите специалисти ще осигурят оптимални решения за вентилацията на Вашия покрив, включително монтаж на вентилационни отвори, канали и изпускателни елементи.

Правилен монтаж срещу протичане на покрива

RKEM GROUP предлага професионален монтаж на подложно покритие, използвайки висококачествени материали, които ще защитят Вашия дом от влага.

Придайте естетичен вид на Вашия покрив

Подходящата облицовка,заедно с правилната вентилация, гарантира дълготрайност и защита на Вашия покрив и дом.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.
Гаранция за качество

Нашите сертификати и референции говорят сами за нас

С гордост заставаме пред Вас с нашите сертификати и референции, които потвърждават нашия ангажимент към високо качество и професионализъм. Нашият опит и компетентност са признати от множество клиенти и организации, което гарантира, че Вашите проекти са в надежни ръце

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Често задавани въпроси към РКЕМ ГРУП

Всичко, което трябва да знаете за битумни керемиди и услугите на RKEM GROUP!

Запитване за Битумни керемиди

Секция контакти снимка

Други наши услуги

РКЕМ ГРУП – Изолирайте покрива си, за да го предпазите в дългосрочен аспект RKEM GROUP  все повече и повече увеличава броят на доволните си...
Разрешете проблемите си с покрива чрез пренареждане на керемиди с помощта на РКЕМ ГРУП RKEM GROUP притежава значителен опит в областта на покривните услуги...
Създайте изцяло нов покрив с РКЕМ ГРУП Изграждането на нов покрив е от съществено значение за защитата на Вашия дом. С над 10-годишен опит,...

Повече информация за Битумни керемиди

По-долу представяме най-разпространените покривни конструкции и покриви, които ни заобикалят в ежедневието. Те се изпълняват посредством използване на различни материали, като основният фактор тук...
Моят опит и професионален път в РКЕМ ГРУП Здравейте, аз съм професионален майстор с над 10 години опит в областта на покривните системи. Вече...
От какви фактори зависи цената на нов покрив? За да се направи сметка колко ще струва изграждането на покрива, трябва да се вземат предвид...
Собствениците на жилища винаги се стремят да ремонтират къщите си, за да ги приведат в съответствие със съвременните стандарти. Това е особено вярно, когато...
След като покривната конструкция е направена, предстои да се направи покривното покритие, което да завърши цялостния вид на сградата. Понеже има различни видове покриви:...