Изберете РКЕМ ГРУП за качествени ремонтни услуги в София

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Превръщаме Вашите идеи за ремонт в реалност – София

Екипът от професионалисти на РКЕМ ГРУП предлага бързи и качествени ремонтни услуги, включващи ремонт на отделни помещения или цялостен основен ремонт. Благодарение на натрупания си опит, ние можем да поставим плочки, да сменим дограмата, да осъвременим боята и да извършим къртене за минимум време с максимално добро качество.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Професионализъм и внимание към всеки строителен проект в рамките на София

Наш ангажимент е да Ви предложим качествени ремонтни услуги, за да останете доволни от изпълнението и по този начин да поддържаме непрекъснато доброто си име и да вървим към разрастване на клиентската си база.

Извършваме комплексен ремонт на къщи, създавайки пространство, комфорт и индивидуален стил, които отразяват вашите предпочитания и изисквания.
Ние осигуряваме персонализирани решения за ремонт на апартаменти, превръщайки ги в уютни и модерни домове, в съответствие с вашите желания.
Извършваме преобразяване и модернизация на бани, предоставяйки ви стилни и практични решения за максимален комфорт и функционалност.
Нашите професионални бояджии предлагат качествено боядисване на интериори и екстериори, с избор на цветове и материали, които ще оживят вашите пространства.
Осигуряваме безпроблемно къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци, предоставяйки ви чисто и подготвено място за вашите проекти.
Извършваме качествена смяна на дограма, което ще подобри енергийната ефективност и визията на вашата сграда.
Предлагаме ефективни решения за хидроизолация и ремонт на тераси, защитавайки ги от влага и пролетни дъждове.
Поставяме висококачествени настилки и облицовки, които да бъдат достатъчно здрави и красиви, за да Ви служат по-дълго време.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за София Ремонти

Секция контакти снимка