инверт лого

Ремонтирайте с РКЕМ ГРУП в град Сандански

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Ремонт без стрес в Сандански

Ремонтите могат да бъдат стресиращи, но нашият екип от професионалисти ще се постарае да промени този факт. Разполагаме с дългогодишен опит и  предлагаме на Вашето внимание услуги като основен ремонт, ремонт на отделни помещения от жилището, смяна на дограма, поставяне на плочки, боядисване и къртене, за да улесним ежедневието Ви и да подобрим комфорта на жилището Ви.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонти в сандански

Качествени ремонти в Сандански

От боядисване и шпакловане, през подмяна на дограма и поставяне на плочки, до изграждане на бани и ремонт на къщи – ние сме в състояние да изпълним всяка задача, която ни поставите, като гарантираме перфектен завършек до най-малката подробност.

С РКЕМ ГРУП, преобразяването на Вашия апартамент става безпроблемно и ефективно. Нашите професионалисти се грижат за всички детайли, за да създадат пространство, което отговаря на Вашите потребности и вкус.
Ние разбираме, че Вашата къща е мястото, където се чувствате най-добре. С нашия екип, ремонтирането на Вашата къща ще протече гладко, с акцент върху функционалността и комфорта.
Банята е важна част от Вашия дом. РКЕМ ГРУП предлага комплексни услуги за ремонт на бани, съчетаващи функционалност, качество и естетика.
Осигуряваме професионално поставяне или смяна на дограма като използваме най-висок клас материали, за да подобрим енергийната ефективност и комфорт на Вашия дом.
Ние в РКЕМ ГРУП знаем, че правилният избор на боя може да промени атмосферата в дома Ви. Нашите специалисти предлагат бояджийски услуги на най-високо ниво.
От кухненския под до банята, нашите майстори извършват експертно изпълнение, което гарантира дълготрайно качество и стил.
Без значение дали става въпрос за голям проект за реновация или малка промяна в дизайна, нашите специалисти в областта на къртаческите услуги са готови да се справят с всяко предизвикателство.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Сандански Ремонти

Секция контакти снимка