Строителство на индустриални и търговски сгради

Промишленото строителство обхваща всички строителни работи, които се касаят до построяване на промишлени сгради. RKEM GROUP предлага изграждане на заводи, фабрики, халета и други. В работата ни влиза и производството на метални конструкции, предложения за реконструкции и всякакви ремонтни дейности. Успехът ни се дължи на факта, че разполагаме с най-модерната строителна техника, както и с висококвалифицирани кадри, които полагат труд във фирмата ни.

Изпълнение на индустриални проекти

Готови сме да създадем и изпълним качествено проект по построяването на индустриални (промишлени) сгради. За да се случи това вкарваме нужната техника и машини, с чиято помощ водим задачите до перфектен завършек. Идеята е да изградим обекта „до ключ“ и да предоставим на възложителя висока функционалност, устойчивост, безопасност и сигурност.

Попитайте за нашата промоция за Промишлено строителство

Дни
Часа
Минути
Секунди

Строителство и поддръжка на сгради и съоръжения

Предоставяме опцията да работим по проект на възложителя, а другият вариант е сами да проектираме сградата (завод, склад, халета и т.н.). Освен със създаване на архитектурен план и реализацията му, съдействаме и при оформянето и получаването на разрешителни и документи. Предоставяме и възможност за поддръжка на промишлени инсталации, тръбопроводи, електропреносни мрежи и други. Клиентите могат да ни наемат за направа на допълнителни помещения, от сорта на халета, зали, пристройки и всичко необходимо за дадения обект.

Конструкции

Дейностите ни обхващат голям спектър от строителни работи, като в това число влизат изработката на метални конструкции – стоманени прозорци за промишлени сгради, студено огънати профили, разкрояването на ламарини от рулон и други. Можем да се заемем с изграждането на метални навеси, гаражи, козирки, селскостопански помещения и прочие. Металните сгради и конструкции, които предлагаме, са съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти и се изработват, след като се направи съответната консултация. За нас е много важно да получите високо качествено на цена, която да удовлетвори очакванията ви. Даваме гаранция, че конструкциите ни предоставят всички положителни фактори, а именно екологично чисти са, евтини и лесни за поддръжка, устойчиви на насекоми и термити и не на последно място елементарни за демонтаж. Всичко това са все причини да ни потърсите.

Услуги при Промишлено строителство

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Защо да се обърнете към RKEM Group?

Промишленото строителство в наши дни търпи положителни промени, тъй като на хоризонта се появи възможност за автоматизиран процес на работа включващ използването на иновативна техника, висококачествени материали и модерни инструменти. Ние от RKEM GROUP следваме тези добри практики и ги предлагаме на клиентите, защото искаме да сме сигурни в отличния краен резултат.

Независимо дали желаете изпълнение на метална или бетонова конструкция, то екипът ни ще се погрижи да получите продукт, от който да останете доволни. Опитът ни с построяване на цехове, фабрики и търговски складове, както и съставянето на цялостната инфраструктура, допринесе да имаме високо самочувствие и смело да твърдим, че сме едни от лидерите в бранша в България.

Това, което можете да очаквате от нас е висок професионализъм, спазване на срокове и пълно съдействие във всяко ваше начинание свързано с промишленото строителство. Дестки, та даже стотици фирми вече ни гласуваха доверие и ние не ги разочаровахме. Няма да разочароваме и Вас, защото държим на клиентите си, както ще се уверите, ако се свържете с дружеството ни. Пожелаваме Ви множество успешни и доходоносни проекти и оставаме на ваше разположение.