инверт лого

Отлична вътрешна топлоизолация с фибран в село Драгичево от РКЕМ ГРУП

Осигурете си по-топло и комфортно жилище с вътрешна топлоизолация. RKEM GROUP има успешно изпълнени обекти в тази сфера. Качествената изолация с фибран може да Ви спести от сметката за ел.енергия, също така може да подобри вида на стените в апартамента или къщата. Процесът по топлоизолиране обхваща много етапи – почистване, подравняване и грундиране на основата, подготовка и последващо нанасяне на лепилото, лепене на изолационни плочи, нивелиране на залепените плочи, запълване на фуги, рендосване на изолационни плочи, закрепване на плочите с дюбели, монтаж на ръбохранители, подготовка на шпакловката за армиране с мрежа, армиране около прозорците, шпакловка под мрежата, подготовка на мазилката и много други съпътстващи процеси.

Частен клиент от Драгичево се възползва от топлоизолация за жилището си

В случая на нашия клиент извършихме максимално голям кръг от услуги, свързани с подготвителния и същинския етап на топлоизолирането.

Най-напред започнахме с почистване, подравняване и грундиране на основата, за да може да прилепнат по-възможно най-добър начин изолационните плочи. Полагането на дълбокопроникващ грунд преди мазилка; направа на варо-циментова мазилка върху зидария от Итонг, направа на варо-циментова мазилка на компроментирани места са сред дейностите, свързани с подготовката на самите стени.

Основните монтажни дейности, включваха доставка и полагане на XPS – 10 см, дюбелиране на фибран, полагане на грунд B-contact преди циментова замазка, доставка и направа на циментова подова замазка, с дебелина до 4 см, доставка и полагане на армирана мрежа, направа на изравнителна циментова замазка с дебелина 10 мм, доставка и направа на гипсокартон по таван, доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд по стени преди мазилка, доставка и полагане на гипсова мазилка по стени, шлайфане на мазилка, обръщане около прозорци, доставка и полагане на AL ъгли.

Бяха запълнени фугите, за да не се понижат термоизолационните качества. По-точно беше извършена обработка на фуги.

По отношение на настилката и замазката по пода беше предвидена дейност по направата на борд, полагане на настилка по под. Също така беше направен растерен таван. Съпътстващите ВиК дейности, обхванаха доставката и монтажа на куфар от гипсокартон, монтаж на моноблок, мивка, сместител за мивка, огледало за мивка с шкаф, душ батерия без консумативи.

По време на топлоизолационния процес е неизбежно да не се стигне до натрупване на строителни отпадъци, като ние съдействаме по процеса на тяхното събиране и извозване до законни депа.

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища-3

Извършени услуги

Преобразете Вашия дом с качествено саниране от РКЕМ ГРУП! РКЕМ ГРУП е компания с опит в областта на санирането на сгради, къщи и блокове....
Експертите в шпакловането  – осигурете си перфектен завършек на интериорното и екстериорното пространство РКЕМ ГРУП е доказан лидер в сферата на шпакловките (декоративна мазилка,...
Възползвайте се от професионално изпълнен ремонт на къщата от РКЕМ ГРУП Търсите ли надежден партньор за цялостен ремонт на къщата си?  RKEM GROUP е...