Жилищно строителство, професионално на разумни цени

Ние от RKEM GROUP можем да се похвалим със солиден опит в сферата на строителното предприемачество и създаването на висококачествени проекти за жилищно строителство. Компанията е с добро име на пазара, а зад гърба на нашите специалисти стои дългогодишна практика в проектиране, проучване и изграждане на различни видове сгради в България. Клиентите ни могат да видят богато портфолио включващо съвременни интериорни и екстериорни решения съобразни със световните и европейски стандарти и закономерности.

Какво ще намерите на страниците на сайта ни?

Тук в уебсайта ни ще получите детайлна информация относно работата ни и всички предложения за частни и корпоративни клиенти. За да не бъдем голословни ще изброим различните раздели, които ще Ви предоставят подробна справка за нашата работа и възможностите ни. Предлагаме Ви да направите внимателен прочит на страниците ни, и да откриете отговорите на вашите въпроси.

Попитайте за нашата промоция за Жилищно строителство

Дни
Часа
Минути
Секунди

Професионални услуги в стоителството от РКЕМ ГРУП

  • Груб строеж;
  • Инсталации;
  • Сухо строителство;
  • Изолации;
  • Шпакловки / Мазилки;
  • Сглобяеми къщи;
Всяка категория е описана внимателно, тъй като искаме да хвърлим светлина върху работата ни. Ако обаче не намерите услугата, от която се нуждаете, то можете да се свържете с фирмата ни, като използвате координатите за контакт с нас. Любезният ни персонал ще се погрижи да Ви осведоми за всичко най-важно. Включваме и актуалните цени за строителство и труд през 2020, така че да очертаем една ясна и изчерпателна картина пред Вас, която ще Ви бъде от полза.

Защо да изберете жилищно строителство от RKEM GROUP?

Гласувайки ни доверие Вие правите инвестиция в бъдещето. За вас ще работи квалифициран екип от специалисти във всяка област на строителството. Поемаме ангажимента да контролираме целия процес по проектиране и изграждане на всякакви сгради (блокове, къщи, търговски обекти), както и ръководенето на целия процес от инженери с дълъг стаж и рутина в строителната професия. Не допускаме никакъв компромис с качеството и спазваме уговорените срокове. Натрупаните години в строителния сектор създадоха нашите професионалисти и ги направиха достоен конкурент на много от най-именитите фирми в бранша. Разбира се, не пишем това, за да си правим евтина самореклама или да Ви подвеждаме. Това са фактите, които споделят стотиците ни клиенти, като не можем да не им благодарим за хубавите думи и решението да изберат нас.

Услуги при Жилищно строителство

Груб строеж

Инсталации

Сухо строителство

Шпакловки / Мазилки

Сглобяеми къщи

Какви са цените в строителството през 2020?

Всеки се интересува от цени за строителство на блокове, къщи и прочие сгради. Ето защо Ви каним да се свържете с нас, с цел да обсъдим бъдещото ни партньорство и да Ви предложим изгодна за Вас оферта, която е съобразена с нуждите и изискванията Ви за качество. Правили сме го за стотици клиенти, ще го направим и за вас, тъй като желаем да останете доволни от нас.

В наши дни използването на модерни технологии и методи на работа при жилищното строителство държат висока цена, но това е обяснимо, заради завишените условия за построяването на сградите. Тук обаче Ви уведомяваме, че ние се конкурираме по цени с всички останали на пазара и предлагаме сме готови да предоставим наистина изгодни сделки. Научете още за нас, като прегледате уебсайта ни и не се колебайте да ни потърсите за още сведения.

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Къде да видим тарифите за изработка на груб строеж?
Информация за цените на конструкциите по грубите строежи могат да се намерят в сайта ни, но ако не откриете необходимата справка на страниците ни, можете да се свържете с нашия екип, използвайки телефон или имейл, който се намира във формата за контакт на уебсайта ни.

Предлагате ли материали за изолации, сухо строителство и други?
Да, нашата фирма може да Ви съдейства за закупуването на материали, сред които керемиди, хидроизолационни смеси, гипсокартон и всякакви други. Работим с най-добрите фирми вносители на материали в България, които идват до крайния клиент с необходимата за това гаранция.

Можем ли да потърсим електро и / или ВиК услуги за вече готов обект?
Разбира се, че можете. Професионалистите в компанията ни са готови да предложат електро услуги и ВиК услуги за апартаменти, къщи, бизнес сгради и други. Разполагаме с електротехници, водопроводчици и специалисти от най-висок ранг, така че сте добре дошли да ги използвате.

Как да се възползваме от вашите строителни услуги?
Най-лесният начин е да отворите формата за контакт в сайта ни, където са предоставени данни за връзка с фирмата ни. Ние можем да осъществим и среща с Вас, за да договорим различните подробности. Имате изписани и нашите адреси, за да посетите физически офисите ни.

Давате ли гаранция за строителни и монтажни дейности?
Това е най-важно за нас. За всяка предложена услуга, даваме гаранция за качество, защото искаме да сте сигурни, че сте попаднали на правилните изпълнители. При наличието на най-малкия проблем, ние ще се намесим решително и ще го разрешим в гаранционния срок, който даваме.