инверт лого

Надежден ремонт на покриви с РКЕМ Груп в София

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Експертен ремонт на покриви в София

Нашият екип е готов да изпълни Вашия проект за ремонт на покрива с високо качество и надеждност. Ние ценим Вашето доверие и гарантираме за Вашата удовлетвореност при изграждането на нов покрив, подмяната на улуците, хидроизолацията, пренареждането на керемидите, усвояването на терасите и ремонта на покрива на жилищния блок, в който живеете.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонт на покриви в софия

Осигурете защита и дълготрайност: Професионален ремонт на покриви в София

Ръководим се от факта че, всяка сграда и покрив изискват индивидуално решение, което ние можем да Ви предложим. Ще дадем всичко от себе си, за да бъде отлично изградена Вашата покривна система, за да осигурим спокойствие за жилището Ви срещу нежелани течове.

Създаваме надеждни и издръжливи нови покриви, влагайки висококачествени материали за сигурни и устойчиви на времето решения.
Тази услуга повишава функционалността и устойчивостта на Вашия дом, осигурявайки максимална сигурност и защита от протичания.
Извършваме професионално пренареждане на керемиди, възстановявайки естетиката и функционалността на покрива.
Правим качествена хидроизолация на покривите, което да ги предпазва от влагата и неблагоприятните климатични условия.
Чрез нея се стараем да осигурим ефективното на оттичане на водата и предотвратявайки щети по покрива.
Открийте достъпно, устойчиво и красиво решение за покрива си чрез нареждането на битумни керемиди.
Превръщаме Вашата тераса в уютно и функционално пространство, където можете да се насладите на глътка свеж въздух и прекрасни гледки.
Нашият екип от специалисти предлага безкомпромисно качество при ремонта на покриви на жилищни блокове, което Ви гарантира сигурност като предотвратява възможни проблеми с течове.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за София Ремонт на покриви

Секция контакти снимка