Ремонтиране на покриви в София и страната

Днес за много домакинства и промишлени сгради е важно да имат покрив, който да им служи вярно десетки години наред. В този ред на мисли покривната конструкцията, трябва да бъде направена от добра фирма за ремонт на покриви и монтажни дейности. RKEM GROUP предоставя своите клиенти, услуги по изграждане на покриви на къщи, поправка на покриви, демонтаж на покриви и всякаква работа свързана с покривните съоръжения, за които ще стане дума по-долу.

Какво предлага нашата фирма за ремонт на покриви?

Ние държим на качеството, когато обслужваме клиентите си. Ето защо във фирмата работят доказани специалисти с дълъг стаж. Те обслужват различни видове сгради предлагайки пълна гама ремонти на покриви и обслужване на топ равнище. По-важното е, че искаме хората да говорят за нас давайки своето мнение, отколкото сами да обясняваме на какво сме способни.

Попитайте за нашата промоция за Ремонт на покриви

Дни
Часа
Минути
Секунди

Дейности свързани с покривни ремонти, които предлагаме в уебсайта ни:

  • Изграждане на нови покриви / покривни конструкции;
  • Хидроизолация на покриви за различни сгради;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Подмяна на улуци;
  • Поставяне на битумни керемиди;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Усвояване на тераси и тавански помещения;
  • … и други!
На разположение на нашите клиенти са наколко бригади в София и страната, с чиято помощ ще се извърши ремонтиране на покриви от всякакъв тип. Тук на страниците ни се намира информация за цени на ремонт покриви, както и подробности за майсторите в екипа ни и тяхната работа. В основни линии искаме да предложим най-доброто на пазара и разчитаме предимно на потребителски препоръки и отзиви до момента.

Ако търсите добър майстор на покриви в София и страната…

От момента на съществуването ни доказахме, че в екипа ни има наистина добри майстори за ремонт на покриви. Те разполагат с подходящата екипировка, оборудване, инструменти и материали, за да предоставят предложат перфектно изпълнение на всяка една поставена задача. Независимо дали сме търсени за ремонт на ламаринени или скатни покриви, цялостен или частичен ремонт на покрив или изграждане на покривни конструкции, ние сме на разположение.
И, ако целта е поправка на покрив или разваляне на стар покрив, с цел да се изгради нов, то със сигурност нашите услуги ще бъдат полезни за потреблението. Майсторите ни са способни да се справят във всяка една ситуация монтирайки керемиди и аксесоари към тях, полагайки хидроизолация с високо качество и грижейки се за водосточни тръби, улуци, комини и прочие.
Добрият майстор на покриви не е самоцел. Това е човекът, който познава тънкостите на всяка покривна конструкция, независимо от какъв материал е изградена тя. Ето защо предлагаме професионалната си помощ в сферата на строителството и ремонтите, тъй като всеки един служител във фирмата е с висока квалификация, която ще демонстрира на клиентите ни.

Услуги при Ремонт на покриви

Изграждане на нов покрив

Покривни конструкции

Пренареждане на керемиди

Хидроизолация

Подмяна на улуци

Битумни керемиди

Усвояване на тераси

Ремонт на покрив на жилищен блок

Цени за труд и материали при ремонтиране на покриви

На нашите страници предлагаме информация относно това колко струва ремонт на покрива, колко излиза ремонт на покрив кв. м., какви са цените за частичен или пълен ремонт на покриви и така нататък. RKEM GROUP е в състояние да извърши ремонт на стари покриви, демонтаж на покриви, покриване на покриви и още цял куп услуги, с които ще запознаем посетителите на сайта ни.

В онлайн презентациите ни се намират справки за отделните ни предложения, както и за цени за ремонти на покриви, материали, методи на работа и всичко, което касае читателите ни. В същото време даваме възможност и за пряк контакт с нашата фирма за ремонт на покриви посредством обаждане по телефона или задаване на въпроси на електронния ни имейл адрес за връзка.

УслугаЦена за материалиЦен за трудОбщо
Нова конструкция на покрив37 лв./м2от 16 до 45 лв./м253 лв./м2
Пренареждане на керемиди10.50 лв./м210.50 лв./м2
Хидроизолация10.50 лв./м2
Подмяна на улуциот 11.50 лв./м2

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Какво покритие да изберем за новия покрив?
В зависимост от наклона на покривната конструкция, можете да изберете съответното покритие. Така например, ако наклонът е от двадесет до петдесет градуса, то керамичните керемиди са едно разумно решение. При наклон от 15 до 85 градуса пък могат да се използват битумни керемиди. Най-добре направете консултация със специалистите ни, за да се намери оптималното решение. 

Кои са основните фактори при избор на фирма за ремонт на покриви?
Може би водещият фактор тук е цената, тъй като всеки се стреми да търси евтин ремонт на покрив. Съветът ни е да не гледате къде е най-евтино, а да обърнете внимание на качеството, използваните материали, отзивите на клиентите и не на последно място, спазването на сроковете, в които сте уговорили дадения ремонт. Винаги искайте гаранция за извършените ремонти. 

Защо да платя по-скъпо за материали, като мога да ги намеря евтино?
По-скъпите материали, са и по-качествени. Техният срок на експлоатация е дълъг и Ви гарантира спокойствие и сигурност. В никакъв случай не избирайте евтиното, за сметка на качеството. Инвестицията в нов покрив е дългосрочна, така че на нея трябва да се гледа сериозно. 

Кога е подходящото време за ремонт на покрив?
Планирайте внимателно покривния ремонт. Той не бива да се извършва през сезоните, в които вали дъжд и сняг. Гледайте прогнозата за времето и изберете слънчевите седмици без валежи през пролетта или лятото. Това са най-добрите сезони за постигането на вашата цел.

Как да сме сигурни, че парите за ремонта ще стигнат?
Винаги работата с професионални фирми, които ще направят изчислението до последния детайл. Тук не би трябвало да има изненади, защото за инвестицията, е нужна съответната подготовка. Изискайте оферта, в която няма да има скрити такси, надценки и прочие неприятни сюрпризи.