Строителни ремонти. Качество на разумни цени

В наши дни строителните ремонти са неизменна част от ежедневието на хората. С напредъка на времето изискванията към различните видове строежи стават все по-високи. За да се отговори на тях, е нужна добра фирма, която да поеме работата и да я свърши прецизно. Ние от RKEM GROUP можем да Ви предложим всякакви видове ремонти на достъпни цени. Естествено, предлагаме и богата гама от услуги, които съпровождат строителните дейности. За всичко това четете тук в сайта ни.

Видове ремонти и услуги от RKEM GROUP

Независимо, дали се нанасяте в ново жилище, или желаете да ремонтирате дома или офиса, фирмата ни ще помогне с отлични майстори, с чиято помощ ще се постигне нужния комфорт за даден обект. По-долу Ви запознаваме с предложенията за ремонтни дейности и строителни работи, така че ако имате нужда от нашата помощ, се чувствайте добре дошли да ни повикате:

  • Монтаж / демонтаж на дограма;
  • Бояджийски работи;
  • Ремонти на мокри помещения – бани / тоалетни;
  • Полагане на подови настилки и облицовки;
  • Услугата – кърти, чисти и извозва;
  • … и още десетки други;

Попитайте за нашата промоция за Ремонти

Дни
Часа
Минути
Секунди

Защо да гласувате вот на доверие на фирмата ни?

Ако не откривате строителните работи, от които се нуждаете в горе посочения списък, то това не означава, че ние няма да Ви ги предложим. Осъществете контакт с нас, за да ни посочите услугата, от която се нуждаете, а ние ще Ви уведомим как и кога ще можем да се захванем с изпълнението ѝ. На ваше разположение работи персонал, който дава пълна информация по всеки един въпрос. RKEM GROUP е фирма с история в строителните ремонти и услуги. Работили сме и работим по най-различни обекти. Освен частни домове, обслужваме офиси, административни сгради, корпорации и множество институции. От тази гледна точка, можете да ни гласувате доверие, а ние ще го оправдаем на 100 процента. Самият факт, че до момента нямаме недоволни клиенти е красноречив. Мненията в интернет за нас са положителни, което може само да ни радва. Разбира се, не искаме всичко това да излиза като хвалба. Желанието ни е сами да се уверите във възможностите на екипите ни, за да можете да изкажете своето мнение относно качеството на работа. Готови сме да Ви обслужим, когато пожелаете, така че не се колебайте да ни потърсите.

Услуги при Ремонти

Бояджийски услуги

Поставяне на плочки

Ремонт на баня

Смяна на дограма

Къртачески услуги

Къде да намерим цените на ремонтите?

В уебсайта ни ще видите тарифите ни за предоставените ремонтни дейности и довършителни работи. Имате възможност да се обадите по телефона, за да Ви дадем конкретна оферта. В зависимост от вашите желания, ще начертаем план за действие и ще предоставим крайната цена. Цените на строителните ремонти договорени с възложителите няма да претърпят промяна. При нас няма изненадващи такси и комисионни. Всичко се договаря до последната стотинка.

За извършените ремонти ще предложим договор и / или фактура. Даваме и гаранция за качеството на изпълнението на възложените задачи. Политиката ни за работа с клиенти е на най-високо ниво, като сме се постарали да облекчим процедурата, без да Ви бавим с подписване на десетки документи и следването на разни формалности. За нас е важно да се чувствате добре.

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

В много случаи клиентите ни изпращат въпроси по имейл. Ние не можем да публикуваме всичките писма, защото те са много, но тук ще отговорим на зачестилите напоследък питания. За повече информация, трябва да се свържете с нас по телефона или електронната поща.

Предлагате ли смяна на плочки на баня?
Да, извършваме всякакви ремонти на баня, включително смяна на плочки, полагане на хидроизолации, ВиК услуги и всякакви други. Ремонтите са на достъпни цени, като работим само с оригинални материали. Естествено, има възможност и сами да предоставите желаните материали. Ако се нуждаете от смяна на плочки на баня, ние Ви предоставяме тази опция. 

Трябва ми фирма за къртене, можете ли да помогнете?
Да, можем. В строителните ремонти, които предлагаме, често се налага да се използва къртене. В този ред на мисли можете да разчитате на нашата техника, както и на професионалистите в екипа ни. След като свършим със задачата, ще почистим отпадъците и ще ги извозим до специално бунище. От вас не се изисква никакво съдействие, като цялото задължение се поема от RKEM GROUP.

Имате ли бояджия за поставяне на латекс в апартамент?
Фирмата ни предлага бояджийски услуги, така че винаги можете да ни повикате за поставяне на латекс, боядисване и прочие бояджийски работи. С наша помощ вашия апартамент ще се превърне в произведение на изкуството, тъй че сте добре дошли да ни използвате.