инверт лого

Изберете РКЕМ ГРУП за ремонт на покрива си в Разлог

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Ефективни решения при ремонта на покриви в Разлог

Заложете на опита и на висококачествените материали в ремонта на покрива в лицето на РКЕМ ГРУП. Потърсете ни в случай, че трябва да бъде изграден нов покрив или да се подменят улуците, да се направи хидроизолация или да се пренаредят керемидите.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонт на покриви в разлог

Достъпен ремонт на покриви на територията на град Разлог

Нашите специалисти са обучени да решават сложни проблеми като придават значителна стойност на Вашата собственост на конкурентни цени и гъвкави възможности за плащане. Нашият екип е възприел строителството на покриви като изкуство, където всеки детайл има значение и всяка конструкция е произведение на строителния ни майсторски ум.

РКЕМ ГРУП е специализирана в изграждането на нови покриви като обръща специално внимание на дизайна, устойчивостта и функционалността на всяко ново строителство.
Предлагаме изработка на покривни конструкции, които са проектирани със специална грижа, за да издържат на времето и да обогатят естетическата стойност на Вашето жилище.
Нашите специалисти се грижат за внимателното пренареждане на керемидите на Вашия покрив с гаранция за ефективност и дълготрайност на изпълнението.
Ние използваме най-добрите техники и материали за хидроизолация, за да защитим Вашия покрив от влага, което допринася за удължаване на неговия живот.
РКЕМ ГРУП предлага професионални услуги за подмяна на улуци, които се фокусират върху прецизността и надеждността, за да гарантира безпроблемното им функциониране.
Ние сме специалисти в поставянето на битумни керемиди, които са известни не само със своята устойчивост на влага и дълготрайност, но и с добрия си вид.
Ние предлагаме ефективни решения за усвояване и преустройство на тераси, които подобряват функционалността им и повишават стойността на Вашия дом или офис.
РКЕМ ГРУП предлага експертни услуги за ремонт на покриви на жилищни блокове като цели да минимизира неудобствата за жителите и да гарантира бързо и качествено изпълнение.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Разлог Ремонт на покриви

Секция контакти снимка