инверт лого

Потърсете ни за Вашия ремонт в град Разлог

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Опитни ремонтни специалисти за територията на Разлог

Независимо дали се нуждаете от цялостен ремонт или само на отделно помещение, смяна на дограмата, поставяне на плочки, бояджийски услуги или къртене в град Разлог, можете да се доверите на нашия екип. Ние имаме дългогодишен опит и се отнасяме с внимание към детайла.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонт в разлог

РКЕМ ГРУП – Вашият партньор в ремонтите

Цялостен или частичен – ние разбираме, че всеки един ремонт е уникален и затова се ангажираме да предоставим персонализирани решения, които отговарят на Вашите представи и очаквания.

РКЕМ ГРУП предлага всичко – от пълно преустройство до малки подобрения като съчетава най-новите тенденции в интериорния дизайн с функционалност и комфорт, за да създаде Вашия идеален дом.
Нашите строители и ремонтни специалисти работят с Вас, за да обновят Вашата къща, увеличавайки не само нейната стойност, но и качеството на Вашия живот.
РКЕМ ГРУП предлага комплексни услуги за ремонт на бани, които обединяват функционалност и стил. Нашите професионалисти ще работят с Вас, за да превърнат в реалност Вашата идея.
РКЕМ ГРУП предлага професионална смяна на дограма като предоставя широк спектър от висококачествени материали, които подобряват топло- и звукоизолацията на Вашия дом и намаляват разходите Ви за електроенергия.
От вътрешни стени до външни фасади, нашите бояджии могат да освежат Вашия дом или офис с нов цвят и стил като внимателно избират най-подходящите материали за Вашия проект.
Независимо дали сте избрали керамични, порцеланови или натурални каменни плочки, нашите специалисти ще гарантират безупречно поставяне и дълготрайност.
РКЕМ ГРУП предлага ефективни къртачески услуги, които се извършват с внимание към безопасността и минимално влияние върху околната среда, което гарантира бърз и гладък процес на разрушаване.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Разлог Ремонти

Секция контакти снимка