инверт лого

Защитете покрива си с РКЕМ ГРУП

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Надежден и качествен ремонт на покриви в Петрич

С нашия опитен екип качеството на ремонта на покрива е гарантирано. Доверете ни се за изграждането на нов покрив или в пренареждането на керемиди, хидроизолацията, подмяната на улуци, усвояването на терасата или ремонт на покрива на жилищния Ви блок.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонт на покриви в петрич

Вашият доверен партньор за ремонт на покриви в Петрич

Нашата цел е да ви осигурим мир на ума, като знаете, че Вашият покрив е в надеждни ръце. РКЕМ ГРУП е Вашият надежден партньор за ремонт на покриви в Петрич.

Специалистите на РКЕМ ГРУП внимателно планират и изграждат нови покриви като осигуряват функционалност и естетическа хармония, съобразена с архитектурния стил на Вашата сграда.
Проектираме и изграждаме издръжливи и устойчиви покривни конструкции, които са в съответствие със съвременните изисквания за сигурност и енергийна ефективност.
При РКЕМ ГРУП, изпълняваме професионално пренареждане на керемиди, което подобрява защитата и функционалността на Вашия покрив.
Предлагаме иновативни решения за хидроизолация, които предотвратяват проникването на вода и влага в покривната конструкция и защитават Вашата сграда от влага и плесени.
Специалистите ни извършват подмяна на улуци с изключителна точност като гарантират отлична функция за оттичането на водата и продължителна устойчивост на материалите.
Нашите майстори професионално поставят битумни керемиди, които предлагат отлична термоизолация, защита и визуална привлекателност на Вашия покрив.
РКЕМ ГРУП предлага иновативни решения за усвояване на тераси, които съчетават функционалност и комфорт, като същевременно добавят стойност на Вашия имот.
Нашите екипи ремонтират надеждно и бързо покриви на жилищни блокове като използват за целта висококачествени материали и влагат уменията си, за да имате сигурен покрив над главата си.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Петрич Ремонт на покриви

Секция контакти снимка