Отлични строителни услуги в Перник

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Ефективни строителни решения в Перник

Предлагаме ефективни и практически строителни решени. Благодарение на нашия екип от професионалисти се гарантира устойчивостта на проектите Ви във времето.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Ефективно строителство от РКЕМ ГРУП в град Перник

Ние държим на доверието на нашите клиенти и винаги се стремим да предложим висококачествена услуга, съчетана с професионално изпълнение на заданието и с необходимата гаранция.

Нашите професионалисти имат богат опит с изпълнението на разнообразни проекти, от семейни къщи до по-сложни търговски проекти.
Обезпечете електроинсталацията си с помощта на нашите опитни електротехници. РКЕМ ГРУП предлага професионални решения, които отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност.
Нашият екип от ВиК специалисти е гаранция, че водопроводната и канализационната система на Вашата сграда ще бъдат изградени и инсталирани правилно, осигурявайки безпроблемна работа за години напред.
РКЕМ ГРУП предлага експертни услуги в сухото строителство, което включва монтаж на гипсокартон и други строителни материали, за да създаде функционални и атрактивни интериорни пространства.
Предлагаме саниране и топлоизолационни услуги, които значително ще подобрят енергийната ефективност на Вашата сграда, намалявайки разходите Ви за ел.енергия.
РКЕМ ГРУП предлага майсторско изработени шпакловки и мазилки, които преобразяват Вашия дом или офис като придават гладко и професионално покритие на стените.
Те са икономически ефективни, много по-бързи за изграждане и предлагат голяма гъвкавост при персонализиране на дизайна.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Перник Строителство

Секция контакти снимка