Безупречни услуги за ремонт на покриви в Перник

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Подобрете дома си в Перник с професионален ремонт на покрива

Нашите висококвалифицирани специалисти за ремонт на покриви ще Ви гарантират перфектно изпълнение. За нас, Вашето удовлетворение е приоритет. Без значение дали ще искате изграждане на нов покрив или конструкция, пренареждане на керемиди, подмяна на улуци, хидроизолация – ние ще Ви помогнем.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Широк спектър от покривни дейности

Услугите ни са насочени към подобряване на устойчивостта на покрива срещу различните климатични условия. Избирайки РКЕМ ГРУП за ремонт на покрива Ви в Перник, Вие избирате безупречно качество, надеждност и професионализъм. Нека да превърнем Вашия покрив в надежден щит срещу протичания.

РКЕМ ГРУП предлага изцяло нови и функционални решения за покриви като предоставя устойчивост във времето.
При изработката на покривни конструкции, ние от РКЕМ ГРУП отделяме голямо внимание на детайлите, за да гарантираме максималната им издръжливост.
Работим прецизно, за да се уверим, че Вашият покрив ще издържи на времето и климатичните условия дълги години напред.
С хидроизолацията на покрива от РКЕМ ГРУП, Вашата сграда ще е защитена от влага и нежелани протичания.
РКЕМ ГРУП предлага експертна подмяна на улуци, за да се увери, че водата от дъжда е ефективно отводнена като се предотвратяват бъдещи течове.
Битумните керемиди, които поставяме, предлагат изключителна издръжливост и естетичен вид и подобрявайки функционалността на Вашия покрив.
Създаваме привлекателни тераси, чрез оптимизиране на пространството, но също така повишаваме и пазарната стойност на жилището.
Специалистите на РКЕМ ГРУП са готови да извършат всякакви ремонти на покриви на жилищни сгради, за да се запази целостта на блока.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Перник Ремонт на покриви

Секция контакти снимка