инверт лого

Доверете ни се за всички видове ремонтни услуги в Перник

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Пълен спектър от услуги от РКЕМ ГРУП за територията на Перник

Искате ли ремонт, който отговаря на Вашите високи стандарти? Екипът ни от опитни професионалисти е готов да Ви помогне. Ние предлагаме основен ремонт или ремонт на отделни помещения от жилището, също така и  смяна на дограма, поставяне на плочки, боядисване и къртене.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонти в перник

Бърз, лесен и безпроблемен ремонт с РКЕМ ГРУП на територията на град Перник

Благодарение на нашия екип от квалифицирани специалисти със солиден опит и професионализъм, можем да гарантираме висококачествено изпълнение на всеки ремонтен проект. Ние разбираме, че всяко жилище е уникално, затова предлагаме персонализирани решения, които отговарят на Вашите конкретни изисквания и визия.

Без значение дали ви е необходим ремонт на кухня, баня, цял апартамент или къща, можем да ви помогнем да превърнете Вашето жилище в място, което отговаря на очакванията Ви за комфорт и стил.

РКЕМ ГРУП предлага индивидуални решения за ремонт на апартаменти в Перник, като ние се ангажираме с всеки детайл от процеса, за да създадем дома, който отговаря на Вашия стил.
Нашите услуги за ремонт на къщи включват всичко от основен ремонт до преустройство като винаги се стремим да превърнем Вашата къща в място, което ще се чувствате комфортно и удобно.
Можем да направим подобрения в банята, за да се превърне в зона на комфорт и релакс, без да правим компромис с личния стил на клиента.
Ние предлагаме ефективни решения за смяна на дограма, които подобряват изолацията и увеличават енергийната ефективност на Вашия дом.
От свежи цветове до елегантни акценти, нашите бояджийски услуги преобразяват Вашето жилище и му вдъхват нов живот.
Плочките, поставени от РКЕМ ГРУП, могат да издържат на износване, натоварвания и все пак да останат на мястото си като в същото време с тяхна помощ се придаде изисканост на всеки интериор.
Ще помогнем да направите необходимата и правилна подготовка на мястото за Вашия следващ строителен проект.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Перник Ремонти

Секция контакти снимка