инверт лого

Защитете покрива си с РКЕМ ГРУП в Кюстендил

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Надежден ремонт на покриви от професионалисти в Кюстендил

Предлагаме  Ви надежден ремонт на покрива, извършен от професионалисти. Нашият екип притежава необходимите опит и умения, за да успее успешно да подмени улуците, пренареди керемидите или направо да преустроим терасата Ви.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонт на покриви в кюстендил

Ремонтирайте успешно Вашия покрив с нас

РКЕМ ГРУП притежава необходимите знания и умения, за да изпълни задачата бързо, ефективно и в рамките на заложения бюджет. Не оставяйте ремонта на покрива си в случайни ръце, потърсете ни, за да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Придайте нов и свеж вид на Вашето жилище. Процесът на изграждане е планиран в детайли и се изпълнява от нашите професионални екипи, които се стремят към най-високи стандарти на качество.
Нашият опитен екип се отличава със задълбочени познания в изработката на покривни конструкции, гарантирайки дълготрайна защита на сградата.
Ние сме професионалисти и внимаваме всеки елемент да бъде поставен правилно, за да се осигури оптимална защита.
Това е критичен аспект от всеки покривен проект и ние се стараем да вложим най-висококачествени материали, за да предотвратим бъдещи проблеми, причинени от влага и вода.
Разбираме важността на подмяната на улуци за общата стабилност и дълготрайност на Вашата сграда. Правилно функциониращите улуци са критични за предотвратяване на щети и ние се ангажираме да осигурим дългосрочна защита.
Представляват модерно и надеждно решение за покриви, а РКЕМ ГРУП се е специализирала в тяхното поставяне. Тази услуга е идеална за тези, които искат красив и водоустойчив покрив.
С преустройството на терасата от РКЕМ ГРУП, Вие може да създадете допълнително жилищно пространство или да подобрите функционалността на дома. Нашите специалисти ще работят върху проекта Ви с грижа и внимание към детайла като гарантират, че преобразуването ще отговори на всички Ваши предпочитания.
РКЕМ ГРУП е Вашата доверена компания за ремонт на покриви на жилищни блокове. Независимо от сложността на проекта, ние гарантираме качествена работа и отличен резултат.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Кюстендил Ремонт на покриви

Секция контакти снимка