инверт лого

Индивидуални строителни решения за град Кюстендил

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Нашите ремонтни услуги за територията на град Кюстендил – качество и професионализъм на едно място

За Вашия следващ ремонт се обърнете към нашия професионален екип. Ние предлагаме ремонт на различни помещения, извършване на основен ремонт, както и смяна на дограма, поставяне на плочки, боядисване и къртене като винаги се стремим към най-високо качество на услугите.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонти, кюстендил

Вашият експерт в ремонтите в Кюстендил

Всеки проект изпълняваме безкомпромисно, прецизно и със стремеж към съвършенство. РКЕМ ГРУП е изборът на Кюстендил за осъществяването на  висококачествени ремонтни услуги, които напълно отговарят на Вашите изисквания.

Ще Ви помогнем да направите професионален ремонт на апартамента като съчетаем новаторски идеи и традиционни техники, за да се създаде пространство, което отговаря на Вашия стил.
От пода до покрива, нашият екип използва най-добрите материали и методики, за да обнови Вашата къща и да я превърне в място, където ще се чувствате уютно и комфортно.
Модерно преобразяване или традиционен стил, ние имаме опита и знанието да превърнем Вашата баня в оазис за релакс и уединение.
Нашите монтажници работят внимателно и прецизно, за да осигурят перфектната изолация и намаляване на разходите при безкомпромисно качество.
РКЕМ ГРУП предлага професионални бояджийски услуги, които вдъхват нотка свежест с помощта на цветни решения с боя.
Нашите майстори имат дългогодишен опит в поставянето на плочки като гарантират издръжливост във времето.
Ние извършваме всички видове къртачески работи с точност и ефективност, без излишно отстраняване на мазилка, стена или нещо друго.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Кюстендил Ремонти

Секция контакти снимка