инверт лого

РКЕМ ГРУП - Вашият избор за ремонтни услуги в Кресна

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Доверете ни се за Вашия ремонт в Кресна

Специалистите ни имат дългогодишен опит в предоставянето на ремонтни услуги за различните помещения, включително смяна на дограма, поставяне на плочки, боядисване и къртене. Ние сме екипът, на който можете да се доверите за Вашия проект.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонти в кресна

Ремонтите са лесни в Кресна с РКЕМ ГРУП

Предлагаме пълна гама от ремонтни услуги, включително смяна на дограма, бояджийски работи, поставяне на плочки и къртачески услуги. Ние ценим Вашето време и се стремим да минимизираме неудобствата по време на ремонтния процес  като работим бързо, но без да правим компромис с качеството.

Изберете РКЕМ ГРУП за вашите ремонтни нужди в Кресна и се насладете на професионално изпълнение и изключителни резултати.

РКЕМ ГРУП е специализирана в извършване на пълен ремонт на апартаменти в Кресна като предлага решения, които подчертават Вашата индивидуалност и Ви осигуряват комфорт.
Ние предлагаме всичко – от основни поправки до пълен ремонт на къщи като се съобразяваме със структурната цялост, функционалността и естетиката на Вашия дом.
Модернизация или изграждане на нова баня, нашият екип има опита и уменията да превърне Вашата баня в луксозно и функционално място без значение от размера и структурата ѝ.
Услугата не само ще подобри енергийната ефективност и звукоизолацията на Вашия дом, но и ще допринесе за подобряване на външния му вид и значително намаляване на разходите Ви.
С нашия квалифициран екип и качествените материали, ние осигуряваме безупречни бояджийски услуги, които добавят нова свежест и стил на Вашия дом.
Ние предлагаме изключително майсторство при поставяне на плочки, с голямо разнообразие от дизайни и материали, които отговарят на Вашия вкус и бюджет.
Възнамерявате да преустроите цялото пространство или просто искате да отстраните стара конструкция, нашият екип предлага ефективни и безопасни къртачески услуги.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Кресна Ремонти

Секция контакти снимка