Защитете покрива си в Дупница с РКЕМ ГРУП

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Услуги за ремонт на покриви с гаранция за удовлетвореност в Дупница

В РКЕМ ГРУП предлагаме услуги, свързани с ремонт на покриви, изграждане на изцяло нов покрив, пренареждане на класически или битумни керемиди, с гаранция за удовлетвореност. Нашият екип от професионалисти предлага практически решения, които отговарят на високите стандарти на строителството. Също така умеем да подменяме улуци, да правим хидроизолация или пък дори усвояване на терасата или ремонт на покрива на жилищен блок.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Осигурете си здрав покрив в Дупница с точния ремонт

С нашия иновативен подход и обширни услуги, осигуряваме качествени ремонти на покриви, които предлагат  функционалност и красота.

С РКЕМ ГРУП, получавате не само висококачествени услуги, но и доверие в процеса на работа. Оценяваме всяко задание, за да гарантираме правилното изпълнение на проекта и постигане на дълготрайни резултати.

Нашите специалисти са опитни и имат необходимите умения да изграждат нови покриви, които не само укрепват структурата на Вашата сграда, но и я превръщат в сигурна конструкция.
Нашата компания предлага качествени услуги за изграждане на покривни конструкции, използвайки най-новите технологии и материали, за да гарантира дълготрайност и сигурност на Вашия дом.
Възстановете здравината и функционалността на Вашия покрив с нашите услуги за пренареждане на керемиди. Използваме само висококачествени материали и съвременни техники, за да гарантираме дълготрайни резултати
Осигуряваме висококачествени услуги за хидроизолация, за да предотвратим течове и да защитим Вашия дом от влага и вредни климатични влияния.Тази услуга може да удължи живота на Вашия покрив и да предотврати скъпи ремонти в бъдеще.
С РКЕМ ГРУП, подмяната на улуците Ви ще бъде бърза и безпроблемна. Нашите професионалисти ще Ви предложат най-подходящите решения, за да осигурят правилното оттичане на водата и да предотвратят повреди от влага на Вашата сграда.
С цел повишаване издръжливостта на Вашия покрив, предлагаме поставяне на битумни керемиди. Те предлагат отлична защита срещу климатичните условия и са известни с тяхната дълготрайност.
Ако искате да трансформирате терасата си като част от жилищното пространство, нашият екип притежава уменията и опита, от които се нуждаете, за да отговори на Вашите очаквания.
Приемаме и големи проекти като ремонт на покриви на жилищни блокове като се стремим да предложим решения, които подобряват ефективността и продължителността на живота на покрива.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Дупница Ремонт на покриви

Секция контакти снимка