инверт лого

Открийте правилния изпълнител за ремонт на покрива Ви в Гоце Делчев

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви от професионалисти в Гоце Делчев

Нашите професионалисти предлагат практически решения за ремонт на покриви, изграждане на нов, покривни конструкции, пренареждане на керемиди/битумни керемиди, подмяна на улуци и хидроизолация, преустройство на терасата или ремонт на покрива на жилищен блок.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонт на покриви в гоце делчев

През цялото време до Вас в ремонта на покрива на територията на Гоце Делчев

От консултации, през проектиране и строителство, до завършек на проекта – ние работим съвместно с Вас през цялото време. С цел допълнително спокойствие предлагаме и гаранция на извършената услуга, когато работим с наши материали.

Ние сме специализирани в изграждането на нови покриви, използвайки най-съвременните методи и материали, за да осигурим дълготрайност и качество.
Създаваме устойчиви и функционални покривни конструкции, които освен, че изглеждат добре и предпазват сградата от течове.
Нашата услуга за пренареждане на керемиди Ви позволява да обновите външния вид на покрива, без да се налага да го заменяте напълно.
Ангажираме се да Ви предложим като краен резултат – водоустойчив покрив, за да предотвратим проникването на влага и евентуални материали щети.
Професионалистите ни могат да заменят старите или повредени улуци, за да улеснят ефективното оттичане на водата от Вашия покрив.
Те са изключително издръжливи и красиви. Нашите експерти могат да ги наредят по правилния начин, бързо и лесно.
Предлагаме легално преустройство на тераси, при които има нерационално използвани пространства и ги превръщаме във функционални.
Работим активно с представителя на етажната собственост и предлагаме ефективни, и цялостни решения за ремонти на покрива на съответния жилищен блок.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Гоце Делчев Ремонт на покриви

Секция контакти снимка