инверт лого

Вашият доверен партньор за всички строителни проекти в Банско

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Вашият строителен партньор в Банско

Нашата цел е да изградим доверие и устойчиви партньорства чрез нашия опит и професионално отношение, което да  гарантира надеждността и устойчивостта на Вашите проекти.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство банско

Защо да изберете нас за Ваш строителен проект в град Банско?

РКЕМ ГРУП предлага широк спектър от строителни услуги, което означава, че можем да се справим с всякакви предизвикателства и изисквания. Независимо дали Ви трябва груб строеж, електроинсталация, ВиК инсталация, сухо строителство, саниране и топлоизолация или сглобяема къща, ние сме тук да помогнем.

Нашите специалисти са опитни в извършването на груб строеж, осигурявайки стабилна и надеждна основа за Вашите сгради. Винаги спазваме технологичните стандарти.
В случай, че се нуждаете от нова електрическа система нашият екип може да се справи безпроблемно. Ние предлагаме цялостни решения, които отговарят на Вашия начин на живот или бизнес нужди.
РКЕМ ГРУП предлага професионално изграждане на ВиК инсталации за Вашата къща, апартамент или офис. Ние разполагаме с опитни специалисти – майстори и инженери, които ще Ви гарантират удовлетворяващ резултат.
От пространства за офис до жилища, можем да Ви предложим ефективно решение с помощта на гипсокартона, с гаранция за изключително качество и прецизност.
Ние помагаме на нашите клиенти да подобрят енергийната ефективност на техните сгради чрез нашите топлоизолационни решения.
Ние предлагаме широк избор от шпакловки и мазилки, за да придадем перфектен завършек на Вашата сграда.
Бъдете модерни и изберете доставка и монтаж на сглобяеми къщи – бърз и ефективен начин да построите своя нов дом.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Банско Строителство

Секция контакти снимка