Всичко необходимо за ремонт на покрива за територията на град Банско

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Професионални услуги за ремонт на покриви в Банско

Ние в РКЕМ ГРУП предлагаме професионални услуги за ремонт на покриви. Нашата цел е да предоставим услуги – изграждане на нов покрив, покривни конструкции, пренареждане на керемиди, битумни керемиди, подмяна на улуци и хидроизолация, усвояване на тераса или пък ремонт на покрив на жилищен блок с най-високо качество, които гарантират удовлетвореността на клиентите.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Превъзходен ремонт и изграждане на покриви в Банско

В РКЕМ ГРУП, ние разбираме, че всеки покрив има своите специфики. На база това, нашите услуги за ремонт на покриви в Банско съчетават професионализма и опита ни.

С екипа на РКЕМ ГРУП, изграждането става безпроблемно и ефикасно. Ние използваме висококачествени материали и съвременни строителни технологии, за да гарантираме дълготрайност и защита от течове.
Фокусирани сме върху създаването на стабилни, издръжливи и функционални покривни системи. Ние сме доказали, че можем да изпълним дори най-сложните проекти, като винаги спазваме най-високите стандарти на качество.
В РКЕМ ГРУП разбираме, че керемидите играят важна роля за външния вид и защитните качества на всеки покрив. Затова предлагаме професионални услуги за пренареждане на керемиди, които подобряват устойчивостта и естетичния вид.
Този аспект е важен, защото осигурява ефективно оттичане на водата от покрива и предотвратява потенциални щети, причинени от водата.
Предлагат отлична защита и издръжливост при разнообразни метеорологични условия. В РКЕМ ГРУП ние използваме висококачествени битумни керемиди, които не само подсилват здравината на Вашия покрив, а и естетическия завършек на сградата.
С услугите ни за преустройство на терасите, Ви помагаме да използвате рационално външното пространство на Вашето жилище. Ние проектираме и изграждаме тераси, които увеличават жизненото пространство, добавят стойност към Вашия имот.
В РКЕМ ГРУП не само ремонтираме покриви на къщи, но и предлагаме ремонт на покриви на жилищни блокове, което гарантира сигурност и защита за всички обитатели на сградата.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Банско Ремонт на покриви

Секция контакти снимка