инверт лого

Ефективни ремонтни услуги в Банско

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Вашите ремонтни проекти в добрите ръце на РКЕМ ГРУП в Банско

От  основен ремонт до смяната на старата дограма, през поставянето на нови плочки, до бояджийски услуги и къртене – ние сме тук за Вас. Нека помогнем на жилището или дома Ви  да получи нов живот с помощта на нашия опитен екип.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонти в банско

Вашите ремонтни решения с РКЕМ ГРУП

Ние сме горди с това, че предлагаме цялостни и висококачествени ремонтни услуги в Банско. Независимо дали искате да преобразите цяла къща, да обновите банята си или просто да подобрите външния вид на Вашия дом с нова дограма, нашият опитен и професионален екип е на разположение, за да Ви помогне да реализирате Вашия проект.

Ние предлагаме цялостни ремонтни решения, обхващащи всички аспекти на процеса – от основни промени до преустройство и модернизация. Нашата цел е да внесем нов живот във Вашето жилищно пространство, като същевременно повишаваме функционалността и комфорта.
Разбираме, че Вашата къща е мястото, където живеете и създавате спомени. Екипът ни е отдаден на възстановяването и подобряването на Вашия дом. Стараем се към създаването на персонализирана, функционална и приветлива обстановка.
Нашите специалисти ще преобразят Вашата баня в луксозно и функционално пространство, отговарящо на индивидуалния Ви стил и изисквания.
Чрез нея може да се подобри енергийно ефективността и външния вид на Вашия дом. Експертите ни имат богат опит в смяната на дограма, като гарантират безпроблемна и бърза инсталация.
Освежаването на интериора чрез боядисване може да внесе значителна промяна в атмосферата на Вашето жилище. Нашите бояджии са внимателни и прецизни, съобразявайки се и с най-малкия детайл
Независимо дали искате да подобрите дизайна на Вашата баня, кухня или тераса, нашият екип от професионалисти може да предложи решения за поставяне на плочки, които ще подчертаят уникалния стил на Вашето пространство.
Професионалните ни услуги за къртене могат да подготвят Вашия дом за ремонт или реновация, като осигуряват безопасно и ефективно отстраняване на ненужните конструкции.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Банско Ремонти

Секция контакти снимка