Гипсови, финни и вароциментови мазики

Ние от RKEM GROUP предлагаме различни видове мазилки и финна шпакловка при изграждането на обекти и сгради. Независимо, дали имате нужда от гипсова или вароциментова мазилка, или желаете да се направи шпакловка на таван и стени, нашите майстори ще се справят с вещина със задачите, за да докарат работата до краен успех, а Вие да получите качество срещу парите си. Не е случайно, че мнозина избраха нас за строителни дейности и не сгрешиха в преценката си.

Какво включват нашите услуги?

Главната цел на мазилката е да се положат на различните стени в обекта. Те могат да бъдат различни видове, сред които са познати гипсовите, варо – циментовите или декоративните мазилки. В зависимост от интериорните нужди на собствениците, прилагаме различните методи за нанасяне на мазилки. За нас е важно да се постигне добър визуален ефект и издръжливост. След като приключим с мазилките преминаваме към шпакловка. За нея е важно да се постигне максимална гладкост, така че стените да са готови за поставяне на тапети, нанасяне на латекс или прилагането на декоративни елементи. И тук влагаме много старания, за да се постигне пълен ефект, който да задоволи потребителите. Разбира се, ще дадем и нужната гаранция за качество.

Как постигаме високи резултати?

Работата по мазилки и шпакловка може да изглежда елементарна за повечето хора, които се занимават със строителство. Това обаче нас не ни интересува. В никакъв случай не бихме си позволили да претупаме работата, за да почерпим дивидент. Желанието ни е да положим висококачествен труд, след който Вие да останете с много добри впечатления от свършеното. За целта се използват най-модерните техники и материали, с чиято помощ получаваме само добри клиентски отзиви. При нас работят истински майстори, а не хора, които са за ден –два. На страниците ще откриете и снимки от направените мазилки и шпакловки, за да се уверите, че сме сред най-добрите в бранша и заслужаваме да ни обърнете внимание. Пожелаваме Ви успехи!